Za njega nema transfera - u dvije godine dva puta pao na liječničkom pregledu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 06.08.15. | 10:23

Leroy Fer nije prešao u Sunderland.

Nije gotovo dok ne vidiš igrača na travnjaku. Tako bi se nekako mogle svesti sve vijesti i glasine oko transfera. Često se dogodi da je sve 'gotovo', a onda se pojave novi detalji ili igrač jednostavno ne prođe liječnički pregled. Leroyju Feru se ovo posljednje dogodilo dva puta u dvije godine.

Nizozemski veznjak je iz Twentea u zimu 2013. trebao prijeći u Everton, ali su na Goodisonu stopirali taj transfer zbog ozljede koljena. Fer je ostao u Nizozemskoj, ali samo do ljeta kada je ipak otišao na Otok. Ovaj put u Norwich kojem očigledno nije smetala ta ozljeda ili ona nije bila ozbiljnije prirode. No, odšteta je na kraju ipak bila manja od one koju je nudio Everton.

Nakon što je Norwich lani ispao u Championship, Fer je opet promijenio klub. Prešao je u Queens Park Rangers, ali ni tu nije imao prvoligaške sreće. I QPR će sljedeću sezonu igrati u drugoj ligi, a Fer je svojim igrama zaintrigirao mnoge premierligaše. Na kraju se sve dogovorio sa Sunderlandom u koji je trebao doći na posudbu. Odšteta je bila 3 milijuna eura, ali do transfera ipak neće doći jer je Sunderland jučer objavio kako Fer nije prošao liječnički pregled. Nisu specifirali na čemu je on 'pao', ali je sigurno da će on sljedeće sezone ipak igrati u Championshipu. Osim ako se ne pojavi novi interesent...

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Leroy Fer

Ostale Vijesti