VIDEO: Topovi presušili nakon Parižana! Deportivo srušio Barcelonu, šalje Real na vrh ljestvice

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 12.03.17. | 18:13

Veliko iznenađenje u La Coruni!

Veliko smo iznenađenje vidjeli u utakmici Deportiva La Corune i Barcelone!

Nakon spektakularnog demoliranja Paris Saint-Germainea ranije ovog tjedna, Barcelona je puna samopouzdanja najavila borbu za naslov prvaka. Prva prepreka na putu im je gostovanje u La Coruni, kod Deportiva koji se bori na dnu sredine ljestvice. Nije da im prijeti ispadanje s obzirom na stanje tri kluba na dnu i njihove bodovne zalihe, ali nije ni da bilježe sezonu za pamćenje.

Po početku se dalo naslutiti da ovo ekipi Luisa Enriquea neće biti tako lako, a situacija je za Blaugranu postala još i gora kada je u 40. minuti Joselu zabio za vodstvo domaćih. Barca se vratila golom Suareza odmah nakon poluvremena, ali onda u 74. minuti, netom što su tresli vratnicu Ter Stegenovog gola domaći ponovno zabijaju. Najviši u skoku je bio Bergantinos, a vratar Barcelone je nemoćan i slavlje na Riazoru je ponovno usijano.

Mogli su domaći doći i do trećeg pogotka u sudačkoj nadoknadi, ali su uspjeli nekako upropastiti kontru tri na jedan i promašiti prigodu za podebljanje vodstva i pobjede. Barcelona je ovim porazom dala prigodu Realu da se večeras s utakmicom manje vrati na čelo ljestvice ukoliko svladaju Betis kod kuće, dok je Deportivo na petnaestom mjestu s 27 bodova. 

(Foto: screenshot)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Ostale Vijesti