REUTERS/Pablo Morano
REUTERS/Pablo Morano

VIDEO Spektakl u La Ligi: Lewandowski donio Barçi pobjedu u utakmici sa sedam pogodaka

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 27.08.23. | 19:12

Briljantan ogled na Cerámici.

Sezona je tek u povojima, a već smo potencijalno dobili ponajbolju utakmicu! Teško je uopće prepričati što se sve događalo na ogledu Villarreala i Barcelone koji je na koncu otišao na stranu Katalonaca rezultatom 4-3.

Barcelona je suvereno krenula na tradicionalno neugodnom gostovanju i već je do 15. minute na semaforu stajalo 0-2. U 12. minuti je pogodio Gavi na asist novog katalonskog wunderkinda Yamala, a tri minute kasnije je De Jong doveo Barçu do dva pogotka viška.

A onda je uslijedio preokret. Foyth (26.) i Sorloth (40.) su do poluvremena poravnali rezultat, da bi u 50. odsjeo i treći pogodak u mreži Katalonaca i to preko Baene.

No, Xavijeve tvrdoglave trupe nisu imale namjeru predati bodove, pa smo do kraja svjedočili novom rezultatskom obratu. Torres je poravnao na 3-3 u 68., što je očito probudilo golgetersku glad kod Roberta Lewandowskog, budući da nije direktno sudjelovao kod prva tri pogotka, pa je odlučio režirati četvrti zgoditak (nakon odbijanca od stative) i donijeti konačnu pobjedu Barceloni. (pz)

Golove pogledajte OVDJE (Arena Sport)



Tagovi

La LigaBarcelonaVillarreal

Ostale Vijesti