Screenshot Sportklub
Screenshot Sportklub

VIDEO Gotovo je: PSV Eindhoven osigurao naslov prvaka Nizozemske

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 05.05.24. | 15:17

Elektroničarima je trebao samo bod da osiguraju naslov nakon što su u 32 prvenstvene utakmice doživjeli samo jedan poraz

Nogometaši PSV Eindhovena osigurali su 25. naslov prvaka Nizozemske pobjedom 4-2 nad Spartom Rotterdam u nedjelju na slavnom Philips Stadionu, prekinuvši tako šestogodišnje čekanje na trofej.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Povela je Sparta golom Metinha, a onda je u 19. minuti izjednačio Said Bakari autogolom. Nakon toga, Johana Bakayoka dovodi PSV u vodstvo u 26. minuti, ali tri minute kasnije Olivier Boscagli je autogolom izjednačio.

Boscagli se iskupio za autogol u 67. minuti kada je zabio za 3-2 za PSV, a Jordan Teze je u 78. minuti zabio četvrti gol za prvake.

Pogotke pogledajte OVDJE (Sportklub), a sažetak sa slavljem OVDJE (Sportklub).

PSV-u je trebao samo bod da osigura naslov nakon što su u 32 prvenstvene utakmice doživjeli samo jedan poraz.

PSV je četiri kola do kraja prvenstva prvi s nedostižnih 87 bodova, dok je  Feyenoord drugi sa 75 bodova. Treći je Twente sa 63 bodova. Sparta je deveta s 43 boda.

Hrvatski stoper Josip Šutalo odigrao je čitav susret za Ajax u 4-1 pobjedi u gostima protiv Volendama dok su Borna Sosa i Jakov Medić ostali na klupi Kopljanika.

Pogotke za Ajax postigli su Taylor (25., 77.), Akpom (64.) i Brobbey (70.) prije no što je Benamar (80.) ublažio poraz Volendama.

Pogotke pogledajte OVDJE (Sportklub).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

PSV EindhovenSparta RotterdamEredivisie

Ostale Vijesti