Screenshot Arenasport
Screenshot Arenasport

VIDEO Rakitićeva ‘raketa’ u seviljskom derbiju!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.11.23. | 20:41

Betis se nalazi na sedmom, a Sevilla na 13. mjestu

U susretu 13. kola španjolskog nogometnog prvenstva, velikom seviljskom derbiju, Sevilla i Real Betis su odigrali 1-1, a pogodak za domaćine zabio je Ivan Rakitić.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gosti su prvi zaprijetili, u 3. minuti je Guido Rodriguez odlično pucao, ali je Marko Dmitrović odlično obranio. U 15. minuti Betis je zatresao suparničku mrežu, no pogodak Hectora Bellerina je poništen nakon video pregleda zbog zaleđa.

Betis je zaprijetio i u 35. minuti, ali Juan Miranda nije najbolje reagirao. Iako je Sevilla imala veći posjed lopte, Betis je u prvih 45 minuta bili daleko konkretniji i opasniji, ali nije uspio zatresti mrežu.

Prvu priliku u nastavku imala je Sevilla, ali En-Nesyri nije bio precizan. Bolju igru Betis je okrunio vodstvom u 72. minuti, a pogodak je postigao Ayoze Perez. Sedam minuta kasnije domaćin je izjednačio nakon fantatičnog gola Ivana Rakitića. Bivši hrvatski reprezentativac je sjajno opalio s gotovo 25 metara pogodivši za 1-1.

U završnici susreta obje su momčadi mogle do punog plijena, no Bellerin za Betis i Gudelj kod domaćina nisu bili precizni.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).


Na vrhu ljestvice i dalje se nalazi Girona sa 34 boda, Real Madrid ima dva boda manje, dok je Barcelona treća sa 30 bodova. Betis se nalazi na sedmom, a Sevilla na 13. mjestu.

(Hina, G)


Tagovi

Ivan RakitićSevillaBetisLa LigaPrimera

Ostale Vijesti