Tomislav Miletic/PIXSELL
Tomislav Miletic/PIXSELL

Hrvat napušta Real Madrid, presudio mu slučaj Arde Gülera!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.11.23. | 12:36

U Real Madridu je od 2017. godine.

Marca je objavila kako dr. Niko Mihić više nije glavni liječnik Real Madrida! Kako doznaje ugledni španjolski list, slučaj s ozljedama Arde Gülera bio je jedan od okidača za odlazak hrvatskog liječnika koji je u Real Madrid stigao 2017. godine.

"Odluka o odlasku dr. Mihića donesena je nakon početka sezone u kojoj je bilo dosta problema s ozljedama, a prije svega u rješavanju nekih od njih. Pogotovo u slučaju Güler. Turski nogometaš stigao je u Real Madrid s manjom ozljedom meniskusa koju su u Realu dugo liječili. Raspravljalo se hoće li se ona liječiti konzervativno ili operirati. Mihić, koji nije bio za operaciju, na kraju je izgubio bitku s mišljenjem dr. Leyesa, koji je operirao igrača. No, glavni problem s Gülerom bili su stalni recidivi i ozljede mišića, a koje su posljednjih tjedana uzrokovale dosta neslaganja između službi u klubu od trenera, fizioterapeuta i samog Mihića", navodi Marca, ali dodaje kako je bilo još nekih slučajeva koji su presudili dr. Mihiću:

"Gülerov slučaj nije bio jedini uzrok odlaska hrvatskog liječnika. U posljednjih godinu dana bilo je mnogo recidiva kod nekoliko igrača. Slučajevi Benzeme, Alabe i Ceballosa već su izazvali nekoliko trvenja između igrača i medicinskih službi, trvenja koja su dosegla najviše razine kluba", izvijestila je Marca. (I.M.)



Tagovi

Real MadridNiko MihićLa LigaPrimera

Ostale Vijesti