REUTERS/Umit Bektas
REUTERS/Umit Bektas

VIDEO Lavovi bez Lovrena rastužili Majera i Bretanjce

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 09.04.23. | 15:05

Iako su gosti rano poveli, u drugom poluvremenu su posustali

U prvoj nedjeljnoj utakmici francuskog Le Championnata Lyon je svladao Rennes 3:1, no izostao je hrvatski derbi, jer Dejana Lovrena, iako je bio najavljen, nije bilo u zapisniku domaćih, štoviše, viđen je u odijelu, saznalo se da je prijavio ozljedu.

Lovro Majer je, kako smo i najavljivali, startao u početnoj postavi gostiju iz Bretanje, u 39. minuti dobio javnu opomenu, a neposredno prije izjednačijućeg pogotka Lacazette je pokušao iznuditi kazneni udarac bacivši se nakon minimalnog kontakta s našim reprezentativcem, no ni sudac ni VAR nisu nasjeli. No, nakon kornera, Tolisso je zabio za 1:1 i okrenula se sreća...

Povela je, naime, gostujuća momčad već u 11. minuti pogotkom Gouirija. Domaći su na izjednačenje čekali gotovo do sredine drugog poluvremena. Prvo je Tolisso u 60. minuti zabio za izjednačenje udarcem izdaleka, a osam minuta kasnije Lacazette je iz blizine izbjegavši zamku zaleđa zabio za 2:1. Nakon što je Majer u 76. minuti napustio igru, Barcola je u 79. zabio treći gol za potvrdu trijumfa Lavova.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).



Tagovi

LyonRennesOlympique LyonLigue 1Lovro MajerDejan Lovren

Ostale Vijesti