REUTERS/Ahmed Yosri
REUTERS/Ahmed Yosri

VIDEO Brozović osvojio trofej s Al Nassrom! Ronaldo zabio za preokret i s igračem manje

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 12.08.23. | 19:32

Vatreni je odigrao odličnu utakmicu u dresu Al Nassra

Al Nassr je nakon dramatičnog preokreta osvojio finale Arapskog klupskog kupa prvaka 2023.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Utakmica je odmah krenula žustro. Na klupi Al Nassra pala su na početku tri kartona, dva crvena (Luis Castro, Nawaf Boushal), a u 32. minuti žuti je karton zaradio i Marcelo Brozović.

Sudac je odlučio kartonirati svaki čvršći kontakt pa su tako do kraja poluvremena pala još tri žuta kartona, ali golove nismo vidjeli. Prvi gol pao je tek u 51. minuti, a zabio je Michael na asistenciju Malcoma (pogledajte ga OVDJE). Da stvar bude gora za Al Nassr, u 70. minuti je Al-Amri dobio crveni karton zbog faula na Al Hilalovom posljednjem igraču, ali nije ih to uspjelo omesti. Prekršaj za crveni karton možete pogledati OVDJE.

Već tri minute kasnije Cristiano Ronaldo je na asistenciju Al-Ghannama zabio za izjednačenje, dok je nekoliko trenutaka kasnije Sergeju Milinkoviću-Saviću poništen penal. Dovelo je to do produžetaka u kojima je opet briljirao CR7. U 98. minuti još je jednom zatresao mrežu i tako postavio jednu ruku svoje momčadi na trofej, a do kraja im protivnici nisu mogli zaprijetiti unatoč igraču više.

Inače, Arapski klupski kup prvaka 2023., službeno nazvan Klupski kup kralja Salmana 2023., dobio je novi trofej o kojem smo vam više pisali OVDJE. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Marcelo BrozovićAl Nassr

Ostale Vijesti