Igor Kralj/PIXSELL /UAFA
Igor Kralj/PIXSELL /UAFA

FOTO Malo su prekopirali trofej Mundijala? Za ovaj se novi pehar Brozović sutra bori u finalu!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 11.08.23. | 10:37

Al-Hilal i Al-Nassr će se boriti za trofej u finalu natjecanja, koje počinje u 19 sati 12. kolovoza na stadionu King Fahd u Taifu

Arapski klupski kup prvaka 2023., službeno nazvan Klupski kup kralja Salmana 2023., dobio je novi trofej, objavila je UAFA.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Unija arapskih nogometnih saveza je predstavila novi trofej koji će ovog vikenda biti uručen pobjednicima Klupskog kupa kralja Salmana 2023. godine.

Potpuno novi trofej, posebno kreiran za turnir, koji je također poznat kao Kup arapskih klupskih prvaka, otkriven je tijekom posebnog događaja u Tera Mallu u zapadnom saudijskom gradu Taifu.

Izrađen od strane Sports Partners International, dizajn trofeja uključuje elemente inspirirane maramom koja je jedan od simbola formalne saudijske odjeće. Na vrhu je zlatna nogometna lopta, a na dnu je natpis s nazivom turnira. Izrađen od bakra obloženog broncom, obložen 24-karatnim zlatom, težak je 6,1 kilogram i visok 39,5 centimetara.

Doduše, nas neodoljivo podsjeća na trofej svjetskog prvenstva.


Posebni gosti na otkrivanju bili su direktor turnira Mu'eed Al-Shahri i Abdullah Al-Zayedi, direktor Ministarstva sporta u Taifu. Nakon toga navijači su se imali priliku fotografirati s peharom.


Al-Hilal i Al-Nassr će se boriti za trofej u finalu natjecanja, koje počinje u 17 sati 12. kolovoza na stadionu King Fahd u Taifu. Ovo je prvo finale za Al Nassr i Marcelo Brozović i društvo imaju priliku ispisati povijest.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Marcelo BrozovićAl HilalAl Nassr

Ostale Vijesti