Veznjak Rijeke na meti bundesligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 15.08.20. | 08:03

Sjajna sezona nije prošla ispod radar.

Ivan Lepinjica je uz Antonija Čolaka jedan od glavnih eksponata Rijeke na transfer tržnici.

Veznjak iz Pazina koji je u završnici prošle sezone odigrao neke jako dobre utakmice (Hajduk, Lokomotiva…) nalazi se na meti nekih klubova iz Njemačke. Prema nekim informacijama, najviše je zagrizla berlinska Hertha, a zainteresiran je bio i Freiburg koji ipak nema resurse za uključiti se u utrku za njegovim angažmanom pa bi njegovi nastupi u idućim utakmicama taj interes mogli dodatno pojačati, prenosi Novi list.

Uz Lepinjicu još jedan veznjak momčadi s Rujevice interesantan je inozemnim klubovima. Riječ je o Tiboru Haliloviću. Turski mediji pišu kako bi njega vrlo rado u svojoj momčadi vidio Robert Prosinečki, koji je od nedavno preuzeo Denizlispor.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Expa/Pixsell)

 


Tagovi

Ivan LepinjicaTibor Halilovićtransferi

Ostale Vijesti