Alen Lesicki/GERMANIJAK
Alen Lesicki/GERMANIJAK

U Los Angelesu predstavili Biuka: "Osjećam se kao kod kuće, želim pokazati najbolje od sebe"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 09.01.23. | 23:37

Donedavno krilo Hajduka predstavljen je u svom novom klubu Los Angeles FC

Stipe Biuk predstavljen je u ponedjeljak kasno navečer po hrvatskom vremenu u Los Angeles FC, svom novom klubu u koji je stigao iz Hajduka početkom godine u transferu od 6,5 milijuna eura a čija bi ukupna vrijednost mogla biti 8 milijuna.


Biuk je predstavljen skupa s još troje igrača. S njim su bili Aaron Long koji je stigao iz NY Red Bulla, reprezentativac Hondurasa Denil Maldonado te Eldin Jakupović, 38-godišnji vratar koji je bio u engleskom Evertonu. Uz njih bio je i John Thoringgton, glavni i odgovorni u klubu.

“Sretan što sam došao ovdje u velik klub. Jedva čekam zaigrati na ovom sjajnom stadionu”, rekao je Biuk u uvodu nakon kojeg je slijedila sugestija da je u mladim godinama bila zaista velika odluka da napusti svoj dom i ode na drugi kraj svijeta.

“Los Angeles mi je pokazao sve unaprijed. Svidjela mi se ta priča, i po dolasku ovdje sam se uvjerio da je osjećaj bio dobar. Jako dobro sam prihvaćen, liga je dobra, puno je mladih igrača i želim dati i pokazati najbolje od sebe”, rekao je Biuk.

Koliko znači za tvoje samopouzdanje da si stigao iz najpopularnijeg kluba iz Hrvatske, te iz zemlje koja je 3. na svijetu, bilo je pitanje kolege iz Splita.

“Stigao sam u redove prvaka, želim im samo pomoći”, bio je jasan Stipe koji je već neko vrijeme u Los Angelesu, dovoljno da ode na NBA utakmicu.

“Bio sam Lakersima, to je moj odabir”, nasmijao je Biuk sve prisutne.

Inače, u MLS-u su krenule pripreme za novu sezonu koja počinje koncem veljače.

“Odradit ću pripreme kao i svi drugi, vjerujem da ću biti bolji iz dana u dan. Duga je pauza, imam vremena”.

Kako su ga dočekali suigrači?

“Svi su sjajni i osjećam se kao kod kuće”.


Tagovi

Stipe BiukLos Angeles GalaxyMLSHajduk

Ostale Vijesti