Tko će naslijediti Lautara? Šest imena na Interovom popisu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 17.04.20. | 12:00

Traži se špica...

Čak i popusti li Inter malo, masno će zaraditi, ali to će mu značiti ništa ili jako malo ne pronađe li najprije čovjeka koji će naslijediti sjajnog argentinskog golgetera. Tim se pitanjem danas bavi i Gazzetta dello Sport, koja spekulira - na popisu su šestorica kandidata.

Na vrhu popisa želja jest ime Leipzigovog Time Wernera, koji može ići ako netko do kraja travnja aktivira klauzulu od 60.000.000 eura. Nerazzurri su zainteresirani, ali teško će se usuditi na keširanje tolikog iznosa u tako kratkom roku, osobito zato što nisu sigurni da će tako brzo vidjeti prvu uplatu za Lautara. Također, Liverpool i Bayern su zainteresirani, a njihov poziv je trenutačno ipak malo zanimljiviji nogometašima od onog Interovog.

Ništa zato, propadne li Werner, Antonio Conte i Beppe Marota dogovorili su se kako će ga brzo preboljeti, dovedu li Pierrea Emericka Aubameyanga, ali jasno im je kako ni to neće biti lako jer hitrog Gabonca žele još PSG, Real i Man. Utd.

Skupo, ali izvodljivo rješenje jest Luka Jović, talentirani Srbin čami na klupi Kraljevskog kluba i htio bi otići, ali se Realu ne žuri prodati jer je ionako tanak na poziciji špice. Inter bi za srpskog golgetera isplatio maksimalno 50.000.000 eura, ali problem je što je to 10.000.000 eura manje od Realovog uloga prije nešto manje od godinu dana i Jovićev mogući novi gazda vjerojatno će morati isplatiti barem toliko, želi li njegov ugovor na svom platnom spisku. Gazzetta piše o posudbi s pravom otkupa, a Jović ne bi imao ništa protiv u slučaju da upadne u prvu momčad.

Ima još, kroz filter su provukli i Unitedovog Anthonyja Martiala, spominjalo ga se i ranije kao dio transfera Ivana Perišića u Manchester United, a s obzirom na to kako ova dva kluba odlično surađuju u zadnje vrijeme, mogli bismo na ljeto svjedočiti još jednoj...

U Premier ligi im je na radaru i Olivier Giroud, koji je bio na korak od potpisa u siječnju, a na ljeto će imati slobodne papire. Chelsea bi mu ponudio još jedan ugovor na godinu dana, a Inter čeka rasplet situacije. Za kraj, u kombinacijama je i napadač Lillea Victor Osimhen, ali kako se kontroverzni predsjednik tog francuskog kluba Jean Michel Aulas navikao na premierligašku lovu, vjerojatno će Interu poslati odgovor na upit s cijenom koju crno-plavi neće moći platiti.

No, ode li Lautaro ovo ljeto u Barcu, Inter će biti pun kao brod i neće morati brinuti za cijenu...

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

 

(foto: Reuters)


Tagovi

Internogometni transferiAnthony MartialLuka JovićOlivier Giroud

Ostale Vijesti