MASSIMO PINCA Reuters
MASSIMO PINCA Reuters

Tenzija na relaciji Dybala - Juventus raste svakog dana

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 09.04.21. | 10:59

Ako se ništa ne napravi po pitanju ugovora, Dybala će u ljeto 2022. godine biti slobodan igrač.

Prema najnovijim informacijama Gazzette dello Sport, tenzija na relaciji Paulo Dybala – Juventus svakim je danom sve veća, a sve to tjera Argentinca da sve intenzivnije razmišlja o potencijalnom odlasku iz kluba u ljeto 2022. godine kad će postati slobodan igrač.

Iako je riječ o jednom od najboljih (ako ne i najboljem) igraču Stare dame, uprava kluba povukla se iz pregovora oko novog ugovora zbog 'korona tuluma' na kojem je Argentinac sudjelovao. Dybala više nije prva opcija i prvi igrač Juventusa, dolazak Crisitana Ronalda sve je 'poremetio', ali njegova klasa nikad nije bila sporna. Ove sezone igra nešto manje nego inače, a i dugo je bio 'out' – što zbog ozljede, što zbog koronavirusa.

Tulum organiziran od strane američkog veznjaka McKenniea jako je naštetio Argentincu, ali sve to kao da ga je dodatno motiviralo pa je tako jučer baš on bio čovjek odluke u zaostaloj utakmici 3. kola Serie A kad je Juve na domaćem terenu svladao Napoli. Dybala je ušao u 69. minuti, da bi onda u 73. minuti zabio pogodak vrijedan sva tri boda.

Čelnici Juventusa smatraju da mogu pregovarati s nešto manjim novcima radi svega što se izdešavalo Argentincu posljednjih mjeseci, dok je on uvjerenja kako je svojim igrama posljednjih godina zaslužio biti jedan od najplaćenijih igrača kluba. Točnije, drugi najplaćeniji, jer ipak je Cristiano Ronaldo svijet za sebe...

Dybala je spreman igrati na kartu – nema novaca, nema ni potpisa. Samim time, Juventus bi svoju zvijezdu izgubio u ljeto 2022. godine potpuno besplatno, a klub takve reputacije to si ne smije dozvoliti. No, sve je moguće, možda i dođe do velike pomirbe, ali činjenica da tenzije rastu i da trenutna situacija nije najbolja.


Tagovi

Paulo DybalaJuventusugovor

Ostale Vijesti