Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Službeno: Petar Stojanović je novi igrač Empolija (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.07.21. | 18:02

Dolazi na posudbu, ali s obveznim otkupom.

Ono o čemu se piše već nekoliko dana, i što ste prvi mogli doznati na Germanijaku, sad je napokon postalo službeno – Petar Stojanović novi je igrač Empolija.

Dogovorena je jednogodišnja posudba s obveznim otkupom ugovora ukoliko određene stavke budu zadovoljene. Naravno, što je 'okidač' je poslovna tajna, ali nagađa se da je riječ ili o određenom broju nastupa ili o tome hoće li Empoli uspjeti zadržati prvoligaški status.

je ove sezone odradio dva puta po 90 minuta u utakmici protiv Valura, dok protiv Slaven Belupa u 1. HNL nije bio u kadru Damira Krznara. Dinamo je imao tri desna beka uoči ove sezone, a budući da je Ristovski stigao ove zime iz Sportinga, a Moharrami već dulje vrijeme ima problema s ozljedom, za očekivati je bilo da će Stojanović biti taj koji će napustiti Maksimirsku 128.

U Zagreb je stigao u veljači 2016. godine. Maribor je na njemu zaradio dva milijuna eura, a taj transfer je među najvećima u klupskoj povijesti. Za reprezentaciju Slovenije skupio je 25 nastupa, a pritom je skupio četiri asistencije.

Što se tiče njegovih brojeva u Dinamu, skupio je 186 nastupa, dva pogotka i 18 asistencija u svim natjecanjima, dok je od 50 Slovenaca koliko ih je igralo u 1. HNL, baš on skupio najviše nastupa (121).

Stojanović je Empolijev šesti ulazni transfer ovog ljeta, a od njega se očekuje da odmah postane član udarnih 11.



Tagovi

Petar StojanovićGermanijak transferiEmpoliSerie A

Ostale Vijesti