Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Germanijak doznaje: Petar Stojanović potpisao za Empoli!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 19.07.21. | 20:28

Stojanović je boje Dinama branio 186 puta te pri tome uzeo pet naslova prvaka Hrvatske te tri Kupa.

Nakon što je cijeli ponedjeljak proveo na liječničkom pregledu, Petar Stojanović je negdje oko 18 sati stavio potpis na ugovor te postao igrač novog talijanskog prvoligaša Empolija. Službeno, Stojanović će biti igrač Dinama na posudbi do kraja sezone s unaprijed dogovornim uvjetima otkupa ugovora.

Desni bek Dinama i reprezentacije Slovenije bio je stanovnik Maksimira pet i pol godina. Stigao je u zimu 2016. iz Maribora u transferu koji se procjenjuje na dva milijuna eura. U međuvremenu je boje Dinama branio 186 puta te pri tome uzeo pet naslova prvaka Hrvatske te tri Kupa.

Stojanović se odmah priključuje pripremama Empolija čiji je trener Aurelio Andreazzoli inzistirao na dolasku Dinamovog desnog beka s obzirom na to da je jako tanak na toj poziciji. U trenutnom rosteru, samo Riccardo Fiamozzi igra na Stojanovićevom mjestu.

Odlaskom Stojanovića, Dinamo je na poziciji desnog beka ostao na Sadeghu Moharammiju koji se oporavio od ozljede i bit će u konkurenciji za Omoniju te Stefanu Ristovskom koji je ove zime stigao iz Sporting Lisabona.








Tagovi

Petar StojanovićEmpoliDinamo Zagreb

Ostale Vijesti