Konačno: Bruno Fernandes na Old Traffordu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 30.01.20. | 18:43

Osmijeh na licu sve govori.

Engleski velikan Manchester United potvrdio je potpis portugalskog asa Brune Fernandesa. I to sa ''više od tisuću riječi'', s obzirom da su lansirane fotografije fantastičnog ofenzivnog veznjaka sa trenerom Ole Gunnarom Solskjaerom.

 

 

Ugovor je potpisan na pet i pol godina s mogućnošću produženja na još jednu. Zarađivat će 70 tisuća funti tjedno, a sam transfer je vrijedan 55 milijuna eura.

U pitanju je jedan od najefikasnijih ofenzivnih veznjaka Starog kontinenta koji je u 137 nastupa za Sporting iz Lisabona uknjižio 63 gola i 52 asistencije, što je nevjerojatna statistika. Također, ovaj 25-godišnjak ima upisanih 19 nastupa za portugalsku reprezentaciju s kojom je osvojio Lugu nacija.

„Zavolio sam Manchester United još u vrijeme kad je Cristiano igrao za njega. Za mene je ovo nevjerojatan korak u karijeri, naporno sam trenirao da bih došao ovdje. Navijačima obećajem da ću dati sve od sebe u doprinosu na putu prema pobjedama i trofejima. Htio bih zahvaliti ljudima u Sportingu za sve što su učinili za mene.“, rekao je.

 

(foto: Manchester United)

 


Tagovi

Bruno FernandesManchester UnitedtransferiSporting Lisabon

Ostale Vijesti