Bayern Official
Bayern Official

Službeno: Bayern doveo zvijezdu Slavena, transfer može narasti do pet milijuna eura (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 10.09.21. | 10:36

Bavarskom velikanu će se priključiti u ljeto 2022. godine.

Ono o čemu se pričalo neko vrijeme, sad je i službeno – Lovro Zvonarek novi je igrač Bayern Munchena.

Najmlađi strijelac u povijesti 1. HNL novoj će se momčadi priključiti u ljeto 2022. godine, a cjelokupan iznos transfera navodno se kreće oko pet milijuna eura.

Ovo je rekordan posao Slaven Belupa. Farmaceuti su prodali svojeg najvećeg talenta u novijoj povijesti kluba u jednog od najvećih svjetskih klubova, a na taj način vidi se i sam rast HNL-a.

„Bayern je jedan od najvećih i najuspješnijih klubova na svijetu. Igrati ovdje i nositi dres ovakvog kluba čini me iznimno ponosnim. Osim toga, ovo mi je povod da svakim danom radim sve više i više“, rekao je Zvonarek po potpisu ugovora za klupske stranice.

Iako zasad nema službene potvrde, cjelokupni iznos transfera trebao bi biti oko pet milijuna eura. Slaven Belupo bi odmah trebao dobiti 1.8 milijuna eura fiksno, dok bi se s bonusima cjelokupni iznos mogao popesti do pet milijuna eura.

Podsjećamo, Zvonarek je svoj najveći intervju dao baš za Germanijak, a što nam je sve rekao prije nešto manje od mjesec dana podsjetite se u nastavku.

Zvonarek je u 1. HNL odigrao tek sedam utakmica, a od ove sezone na njegovim se leđima nalazi dres s brojem 10. Jedini pogodak u eltinom razredu hrvatskog nogometa postigao je protiv Varaždina, a budući da je u tad imao 16 dana i 14 dana, postao je najmlađi strijelac u povijesti 1. HNL skinuvši s trona Alena Halilovića koji je zabio svoj prvijenac u 1. HNL-u sa 16 godina, tri mjeseca i 19 dana.



Tagovi

Lovro ZvonarekBayernSlaven Belupo

Ostale Vijesti