Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Odličan posao Farmaceuta: Zvonarek se nakon potpisa za Bayern vraća na posudbu u Koprivnicu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.09.21. | 20:01

Klub iz Koprivnice dobiva i novac i igrača.

Prije dva dana smo pisali kako je 16-godišnji Lovro Zvonarek prošao liječnički pregled u Bayernu te da ga samo potpis dijeli od službenog transfera u redove bavarskog giganta. Farmaceuti će od ovog posla zaraditi najmanje 1,8 milijuna eura, koji bi trebali stići odmah, ali ukoliko bi se ispunili bonusi iz ugovora vrijednost transfera bi mogla porasti do čak pet milijuna eura.

Prema zadnjim informacijama koje stižu iz Njemačke Zvonarek bi se nakon potpisao ugovora trebao vratiti u Koprivnicu na posudbu od najmanje godinu dana kako bi dalje mogao razvijati svoj talent te stjecati potrebno iskustvo u seniorskom nogometa.

Slaven Belupo će tako osim novca u svojim redovima zadržati mladog veznjaka, koji je drži titulu najmlađeg strijelca u Prvoj HNL, čime ovaj posao postaje dodatno isplativ za farmaceute.

Podsjetimo, najveći izlazni transfer Slaven Belupa drži novo pojačanje Hajduka Nikola Katić, koji je u ljeto 2018. godine Koprivnicu za 2,2 milijuna eura zamijenio škotskim glavnim gradom potpisavši za Rangerse. Međutim, Zvonarek je na jako dobrom putu da u skorašnje vrijeme postane novi najunosniji transfer Farmaceuta.

16-godišnji Zvonarek je za seniore Slavena ukupno sedam službenih nastupa, a svoj je jedini pogodak u plavom dresu zabio Varaždinu na kraju prošle sezone i tako ih poslao u 2. HNL.



Tagovi

Lovro ZvonarekSlaven BelupoBayerntransferi

Ostale Vijesti