Foto: Dominik Smolak
Foto: Dominik Smolak

Stipić nahvalio Zvonareka za Bild: Sposoban je postati novi Luka Modrić

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 06.09.21. | 15:50

Slavenov dragulj se nakon potpisa s Bayernom vraća na posudbu u Koprivnicu

Lovro Zvonarek uskoro će službeno biti predstavljen kao novi igrač Bayerna iz Munchena. Veliki talent Slaven Belupa i najmlađi strijelac u povijesti 1. HNL Bavarce će koštati najmanje 1.8 milijuna, a s bonusima do četiri i pol milijuna eura, čime bi postao najveći izlazi transfer koprivničkog kluba ikada.

16-godišnji veznjak, koji je u njemačkom prvaku ranije ove godine bio na upoznavanju te ondje trenirao pod vodstvom Martina Demichelisa, što nam je otkrio u nedavnom intervjuu, po potpisu ugovora se u Koprivnicu vraća na posudbu do kraja sezone, što mu je i bila želja.

"Zasigurno bih volio tu ostati još dvije ili godinu dana. Da skupim potrebnu minutažu. Idem postepeno. Htio bih zahvaliti svima koji su mi pomogli, posebno obitelji, na tome gdje sam sada, jer uz Božju pomoć i zdravlje toga sigurno ne bi bilo", rekao nam je tada gimnazijalac.

Zvonarek je svoj debi i prvi pogodak za Farmaceute upisao prošle sezone, kada je momčad još vodio trener Tomislav Stipić. Karizmatični 42-godišnjak njemačku je Bildu sada ponudio svoje mišljenje o wunderkindu iz Preloga.

“Lovro je sposoban postati novi Luka Modrić. Mnogo je ispred bilo koga u ovim godinama. Njegov je cjelokupni paket senzacionalan. Pametan je, brzo razmišlja, jak u duelima, može pucati s 30 metara, driblati i dodavati”, zaključio je Stipić.

Zvonarek je za Slaven u sedam službenih nastupa zabio jedan pogodak, i to Varaždinu na kraju prošle sezone, a prema Transfermarktu vrijedi 300 tisuća eura.



Tagovi

Slaven BelupoLovro ZvonarekBayern

Ostale Vijesti