Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Rošade u Slaven Belupu: Branič otišao u Poljsku, stigao napadač iz Croatije

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 29.01.24. | 15:53

Klub je napustio izdanak domaće škole

Prijelazni rok u koprivničkom klubu donio nam je po jedan odlazak i dolazak, a u klubu traže i još jednog napadača.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Ono što je zasad potvrđeno, domaći igrač Marko Martinaga napustio je rodni grad i sreću će potražiti u Poljskoj. Konkretno, njegov novi poslodavac je Podbeskidzie Bielsko Biala, koji se natječe u drugoj poljskoj ligi.

Martinaga je izdanak škole nogometa Slaven Belupa, ali ove sezone igrao je samo kod Ricarda Moniza. Otkako je momčad preuzeo Roy Ferenčina, Martinaga je pao u drugi plan i minutažu je dobivao na kapaljku. Na lijevom beku standardan je Daniel Štefulj, dok su stoperske pozicije okupirali Boras i Božić.

Pojačanje su Farmaceuti doveli u napadačkoj liniji. Podravski list prenosi da je stigao krilni napadač Ante Šuto, donedavni član Croatije iz Zmijavaca, koji iza sebe ima sjajnu sezonu u Prvoj NL. Zabio je šest pogodaka u 15 utakmica, a sada će prvi puta imati priliku okušati se u najvišem rangu hrvatskog klupskog nogometa. Rođeni Splićanin stasao je kroz omladinski pogon RNK Splita i Hajduka, a Slaven Belupo će mu biti drugi klub u seniorskoj karijeri.

Spomenimo i kako Koprivničani traže još jedno pojačanje u napadu, no još uvijek nema konkretnijih informacija o imenu koje će osvanuti na Ivan Kušek Apašu.



Tagovi

Slaven BelupoMateo MartinagaHrvatska nogometna ligaHNLnogometni transferitransfertransfer blogtransferitransferi uživo

Ostale Vijesti