Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

Romeo Jozak vraća se u Dinamo

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 07.12.21. | 18:45

U klub se vraća iz Saudijske Arabije.

Nakon poraza od Rijeke u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa, Damir Krznar podnio je ostavku na funkcije trenera prve momčadi i sportskog direktora kluba. Vršitelj dužnosti trenera do kraja kalendarske godine postao je Željko Kopić, a mjesto sportskog direktora preuzet će Romeo Jozak, javlja Index.hr.

Jozak je dugi niz godina obnašao ulogu voditelja Dinamove Akademije, bio je kratko vrijeme i sportski direktor kluba, a kao samostalni trener vodio je Legiju iz Varšave i reprezentaciju Kuvajta. Službeno je još uvijek tehnički direktor nogometne reprezentacije Saudijske Arabije.

“U zadnjih nekoliko godina bio sam dosta često u kontaktu s ljudima iz Saudijske Arabije. Za ovu istu funkciju, ali tada u savezu, sam već bio jedan od glavnih kandidata prije nekoliko godina, ali tada sam procijenio kako mi je ostanak u Hrvatskoj, odnosno posao u HNS-u bio prioritet, te sam nakon vođenja Dinamove škole i otišao u HNS, što je do tada to bila moja najveća funkcija i naravno uvijek velika privilegija. Nakon toga sam kroz daljnjih nekoliko funkcija dodano dobio na iskustvu i kada su me sada nedavno kontaktirali bilo je nekako lakše pronaći zajednički jezik", rekao je u nedavnom intervjuu za Germanijak.hr.

S obzirom na to da je posljednjih nekoliko trenera istovremeno obnašao i funkciju sportskog direktora kluba, ako se potvrdi službenim ova vijest, Romeo Jozak postat će i glavni kandidat za novog trenera prve momčadi.



Tagovi

Romeo JozakDinamo Zagreb

Ostale Vijesti