Nel Pavletić/Pixsell
Nel Pavletić/Pixsell

Rijekin hit-igrač: "Loša je izjava da je u reprezentaciji krivi Pašalić. Bit ćemo sretni ako budu oba!"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 14.09.23. | 13:30

Ponajbolji igrač momčadi s Rujevice osvrnuo se na neobične komentare, koji prate njegov odličan ulazak u sezonu

Šest pogodaka i dvije asistencije, to je dosadašnji učinak Marca Pašalića u Rijekinu dresu. Možemo slobodno reći - iznad očekivanja. Sjajan ulazak u sezonu, već je postao prepoznatljiv po svojim pogocima ljevicom izdaleka, a novu će priliku imati u subotu (19.30) protiv Osijeka. Upravo protiv kluba, kojemu je bio blizu u ovom prijelaznom roku, nije puno nedostajalo da umjesto Rujevice izabere Pampas. No, Rijeka je na kraju bila njegov izbor, pogriješio, sigurno, nije, ako sudimo prema prvim utakmicama ove sezone.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bit će Pašalić, hit-igrač početka HNL sezone, jaki adut Riječana i protiv Osijeka. Ide se na pobjedu, naravno.

"Bitna utakmica, moramo imati maksimalan fokus, svejedno je s kime igramo, uvijek je bitno, bez obzira je li s druge strane Dinamo, Rudeš ili Osijek.", govori Pašalić, koji nikad ne može izbjeći pitanja o svom udarcu i golovima, koje zabija ove sezone.

"To su instinktivni udarci, ispalo je dobro, ali gledam i da treba ponekad dodati, ponekad je bolje dodati ili pucati desnom nogom, nego se bazirati na taj udarac lijevom. No, važno je dosta pucamo na gol od početka sezone, ako ne pucaš, ne možeš zabiti. To što radimo na treningu, nije samo pucanje izvan šesanesterca već i u kaznenom prostoru i iz svih pozicija."

Kako se njega dojmio novi trener Željko Sopić?

"Sve je super, jako je otovoren, direktan, kako sam navikao u Njemačkoj, nema dlake na jeziku. Volim takav pristup, jer onda znam na čemu sam i što moram popraviti."

Komentirao je Marco Pašalić i izjavu koja se nedavno pojavila u eteru da je 'u reprezentaciji krivi Pašalić'. Bio je to kompliment njegovim igrama, ali...

"Tu izjavu nikad ne bih rekao, to je za mene kriva izjava. Na jedno strani dižeš ovog Pašalića, ponižavaš drugog, to nije u redu. Ja mogu reći da ćemo biti sretni s oba Pašalića u reprezentaciji.", pohvalio je Marco svog prezimenjaka Marija.



Tagovi

Marco PašalićHNK RijekaOsijekHNLMario Pašalić

Ostale Vijesti