Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Rijeka ima plan kako prebiti dug Dinamu za Menala i Kulenovića

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.01.21. | 09:14

Planiraju poslati igrača u suprotnom smjeru na ljeto.

Nedavno je sportski direktor Rijeke Ivan Mance najavio kako Rijeka planira otkupiti ugovore Luke Menala i Sandra Kulenovića od Dinama na koncu sezone, a prema nekim nagađanjima riječ je o iznosu između 2.200.000 i 2.400.000 eura.

U njihovim ugovorima o posudbi ugrađena je opcionalna otkupna klauzula, za Menala je iznos 700.000 eura, a za Kulenovića između 1.500.000 i 1.700.000 eura. To je ogroman novac za Rijeku pa su se mnogi zapitali kako će to aktualni pobjednik Hrvatskog kupa isplatiti hrvatskom prvaku, a danas Jutarnji list donosi vrlo zanimljivu kombinaciju za riješiti taj problem.

Naime, JL tvrdi kako bi kad počne prijelazni rok u Hrvatskoj (18. siječnja do 15. veljače) mogao biti objavljen dogovor prema kojem bi Rijekin čuvar mreže Ivan Nevistić mogao na ljeto preseliti na Maksimir kako bi Mišković i društvo prebili taj dug. Dinamo bi ga mogao uzeti već ove zime, ali ostaviti u Rijeci do ljeta pa tek onda uzeti jer se u ljetnom prijelaznom roku očekuje odlazak Dominika Livakovića.

Nevistićeva vrijednost nešto je veća od ukupne vrijednosti dvojca u pitanju pa nije poznato hoće li Mamić i društvo morati još nešto uplatiti na račun kluba s Kvarnera. Rijekin čuvar mreže prema najsvježijim podacima na Transfermarktu vrijedi 3.000.000 eura, a Mance je prije nekoliko dana najavio kako će njegov odlazak biti najskuplji golmanski izlazni transfer u Rijekinoj povijesti.


Tagovi

Ivan NevistićLjetni prijelazni roknogometni transferiLuka MenaloSandro Kulenović

Ostale Vijesti