Srecko Niketic/PIXSELL
Srecko Niketic/PIXSELL

Rene Poms: "Igrači su mi ljuti, nedostaje nam tek malo sreće"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 28.02.23. | 13:59

Osijek će dočekati Hajduk u četvrtfinalnoj utakmici kupa koja se igra u Gradskom vrtu u srijedu s početkom u 18 sati

Ždrijeb je spojio Osijek i Hajduk u četvrtfinalu Kupa. Dvije momčadi koje dolaze u negativnom raspoloženju borit će se za prolaz u polufinale na Gradskom vrtu u srijedu s početkom u 18 sati.

“Slažem se da situacija nije bajna nakon poraza. Dobro što je brzo utakmica, ispraviti stvari. Moramo se skupiti. Niti Hajduk nije u dobroj formi. Bit će napeto, zanimljivo. Derbi je to. Razočarani zbog ove utakmice ali odmah smo se dogovorili u svlačionici da ćemo skupiti glave i dati sve od sebe da ispravimo gorak okus”, najavio je kapetan Mile Škorić koji nema problem s time što se igra tek jedna utakmica.


“Navikli smo. Kako će biti nama, tako i njima. Nema prostora za grešku. Odmah se ispada. Treba koncentracije, da odigramo dobru utakmicu i da prođemo dalje. Nadam se da hoćemo”, poručio je Škorić prije nego je prepustio mikrofon Rene Pomsu.


“Nakon utakmice sam rekao da situacija nije kakvu želimo, ali da momčad zna da smo nesretni koliko smo investirali a nije nam se vratilo. Vidim da su momci ljuti i to je za mene pozitivan stav. Nismo razočarani igrom, već rezultatom. Mislim da smo puno dali, nedostaje malo sreće. Jedan trenutak koji će promijeniti sve. Tražimo da nam se sreća vrati i siguran sam da će sve biti bolje”, jasan je trener Poms koji je poručio kako ima plan. Da u svakoj utakmici zna kako želi da Osijek igra i stigne do pozitivnog rezultata, ali da je kup posebna utakmica.

“Dat ćemo maksimum i siguran sam da će nam navijači dati veliku pozitivu. Spremni smo i želimo u polufinale. To je naš plan”.

A do njega će Poms bez pomoći Fiolića koji još uvijek nije u treningu, za razliku od Caktaša koji se vrati, odradio je trening u ponedjeljak i bit će spreman za utakmicu.

Što se Hajduka tiče, trener Osijeka nije trošio previše riječi.

“Iskreno, nije mi važan Hajduk već kakvi smo mi. Nisu optimalni, ali to može biti opasno jer ne znate što može očekivati. Želim se fokusirati na svoju momčad jer tu imam utjecaj. Sigurno dolaze ovdje nešto napraviti, ali generalno me zanima samo moja momčad”.



Tagovi

NK OsijekRene PomsMile ŠkorićHajduk

Ostale Vijesti