Davor Javorović/PIXSELL
Davor Javorović/PIXSELL

Rene Poms bez kapetana protiv Šibenika, Čop se sprema za Hajduk (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 03.09.22. | 08:10

U Gradskom vrtu s nestrpljenjem iščekuju debi novog trenera koji želi tri boda da se primakne vrhu ljestvice HNL-a

Rene Poms kreće u novu eru Osijeku! Nakon turbulentnog tjedna u Gradskom vrtu, pobjede u derbiju nad Hajdukom, neočekivane smjene Bjelice, inauguracije Tomića koja to nije bila pa izbor Pomsa za trenera do daljnjeg, u Gradskom vrtu je vrijeme za nogomet. Dolazi Šibenik koji igra ozbiljan nogomet i trebao bi biti tvrd orah za ambicije Osijeka da što prije vrate izgubljeno…

“Uvijek je najvažnija prva sljedeće utakmica i za nas je to Šibenik. Nema nikakve dvojbe da ćemo dati sve od sebe da pobijedimo i osvojimo bodove. Poznajem Šibenik, dobra je to momčad s dobrim rezultatima. Gledao sam ih protiv Dinama gdje su bili blizu osvajanja boda”, rekao je Poms koji se pohvalio kako su igrači Osijeka u dobrom raspoloženju te da vjeruje da ako će i igra biti na razini mogućnosti, svi će se veseliti na kraju ovog dvoboja koji se igra s početkom u 21.05 sati uz prijenos na MAXSPORT 1 televiziji.

Zanimljivo, ovo je drugi put da Poms vodi Osijek protiv Šibenika. Naime, svojevremeno je zamijenio Bjelicu na klupi u Šubićevcu jer se glavni trener oporavljao od operacije leđa.

“Bilo je to prije dugo vremena i u drukčijim okolnostima, ali pobijedili smo. Imamo to pozitivno iskustvo bez obzira na to što je ovo potpuno nova utakmica”, naglasio je Poms koji u svom debiju neće moći računati na kapetana Škorića kojeg muče prepone. Slavko Bralić je također na listi ozlijeđenih a nema niti Vedrana Jugovića koji je skupio kartone.

A Šibenik će u Gradski vrt bez kapetana Ćurića koji je pronašao angažman u ruskom Torpedu ali i pod dojmom dobre igre koju su prošli tjedan pružili protiv Dinama. Protiv Osijeka neće računati niti na iskusnog Čopa koji je imao problem za zadnjom ložom pa će se radije spremati za iduće kolo protiv Hajduka, ali se u momčad vraćaju Matić i Dolček.

Utakmicu u Gradskom vrtu sudi Duje Strukan iz Splita s pomoćnicima Zobenicom (V. Gorica) i Jakšićem (Solin). Četvrti sudac je Majstorović iz Splita, VAR je Zebec iz Cestice a AVAR Crnčić iz Vrbovca.

MOGUĆI SASTAVI

Osijek (4-2-3-1)


Šibenik (3-4-2-1)

HNL, 8.kolo

Petak, 2.rujna

Dinamo – Rijeka 3:1

Subota, 3. rujna

Varaždin – Gorica 18.55

Osijek – Šibenik 21.05

Nedjelja, 4. rujna

Istra 1961 – Lokomotiva 18.55

Hajduk – Slaven Belupo 21.05

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

NK OsijekNK ŠibenikRene PomsNenad BjelicaMile ŠkorićVedran JugovićDuje Čop

Ostale Vijesti