Foto: NK Rijeka
Foto: NK Rijeka

Prvo pojačanje u eri Sergeja Jakirovića: Antonio Marin potpisao za Rijeku, dolazi i Deni Jurić (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 07.12.22. | 14:52

Stigao je na posudbu uz mogućnost otkupa, a Germanijak doznaje da će put Rujevice još dva igrača Dinama - Emir Dilaver i Deni Jurić

Ono što je Germanijak prvi najavio još prošlog tjedna, danas je službeno potvrđeno – Antonio Marin je novi igrač Rijeke! Klubu s Kvarnera Marin se pridružio kao posuđen igrač Dinama do kraja sezone, s tim da je u ugovor ugrađena i opcija otkupa ugovora.

„Rijeka je oduvijek bila klub koja lovi vrh HNL-a. Šteta na ovoj slabijoj polusezoni, ali Rijeka ima kvalitetu i veličinu da se vrati u vrh HNL-a“, rekao je Marin po dolasku u Rijeku.

Aktualni U21 reprezentativac Hrvatske je lani igrao sjajan nogomet u Šibeniku, prije toga se okušao u Lokomotivi i Monzi, dok je ove sezone za prvu momčad Dinama skupio sedam nastupa u svima natjecanjima. Marin je veliko pojačanje Rijeke koja je odradila veoma slab prvi dio sezone te će ostati upamćen kao prvo pojačanje u eri Sergeja Jakirovića. Nadalje, baš kao što je to Germanijak pisao, uskoro bi dres Rijeke na sebe trebao navući Emir Dilaver čiji se potpis također očekuje u skorije vrijeme te Deni Jurić s kojim je također parkički sve dogovoreno.

„Moj cilj je da pomognem Rijeci da se vrati u vrh HNL-a i gdje pripada i da napravimo lijepu priču“, ustvrdio je Antonio Marin.

Cijeli razgovor novog igrača Rijeke za klupsku TV pogledajte u nastavku:



Tagovi

Antonio MarinHNK RijekaRijekaDinamo ZagrebGNK DinamoposudbaEmir DilaverDeni Jurić

Ostale Vijesti