Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Posljednji ples: Krznar krenuo u pripreme s Dinamom II koji se gasi krajem tekuće sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 08.01.22. | 14:43

Bivši trener Dinamove prve momčadi naslijedio je Igora Cvitanovića..

Svega mjesec dana od svršetka avanture na klupi seniorskog Dinama, dobro poznato lice s Maksimirske 128 danas je i službeno odradilo svoj prvi radni dan na novom poslu. Damir Krznar je, kako se već ranije pisalo, i službeno preuzeo kormilo Dinama II odradivši prvi, pripremni trening ususret proljetnom nastavku 2.HNL.

Ipak, ovaj posao će imati striktno zadanu duljinu mandata. Dinamo će, baš kao i Hajduk ove sezone, na ljeto ukinuti svoju drugu momčad. S Krznarom na pripreme kreću i suradnici. Krznarovi pomoćni treneri u ovom mandatu će biti redom Tomislav Mikulić i Mihael Mikić dok će Marko Šarlija trenirati vratare.

Plan priprema je sljedeći. Prvih nekoliko dana se momčad priprema u hladnom Zagrebu, potom slijedi odlazak u kamp u Poreču. Krajem mjeseca putuju u Španjolsku gdje će odraditi dvije prijateljske utakmice. Jednu protiv juniora Real Sociedada a potom i protiv Saudi Future Falcons Greena.

Rezultatskog pritiska nema, premda je Dinamo II ove sezone skoro u zoni ispadanja. Njima to ne znači puno jer će se ekipa ionako raspasti. Do tada se radi na potencijalnim kandidatima za prvu ekipu kako bi Dinamo na najbolji mogući način iskoristio ono što ima u svom rezervnom rosteru.



Tagovi

Dinamo IIDamir KrznarIgor Cvitanović

Ostale Vijesti