Sr
Sr

Poms uoči Istre: "Dobri rezultati nisu nas opustili. I dalje smo gladni"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 14.10.22. | 13:00

Trener Osijeka i Šime Gržan najavili su utakmicu protiv Istre na kojoj će pokušati nastaviti dobar niz u HNL-u

Lijepo je bilo ponovno vidjeti Osijekova glasnogovornika Maria Mihića na svom mjestu. Nakon što je riješio zdravstvene probleme, popularni Miha za kojeg često kažemo da je pravi čovjek na pravom mjestu jer je osoba koja jednostavno živi Osijek, dokazao je da je u formi spojivši dva nastupa u press dvorani gdje su Rene Poms i Šime Gržan najavili subotnji dvoboj s Istrom 1961 (16.55, MAXSPORT 1). I odmah se pohvalili kako je iza njih sjajan tjedan.

“Igrači su u dobroj formi i kondiciji. Nisu nas opustili dobri rezultati, momčad mi je gladna i žele rasti što me silno ispunjava kao trenera i nadam se da će to pokazati protiv Istre”, rekao je Poms koji još uvijek ima nekih dvojbi oko sastava koji će poslati na Istru.

“Moje veliko zadovoljstvo je što svi dobro rade i nameću se kao opcije. Imali smo zadnjih utakmica puno dobrih predstava igrača ali nakon zadnjeg treninga ću izabrati udarni sastav”.

Bilo je riječi i o obrani u kojoj ima još prostora za napredak. Međutim, Poms smatra kako svaka obrana kreće iz napada.

“Imali smo problema u zadnjoj utakmici jer igrači koji su naprijed nisu radili dobru obranu. O tome smo pričali, radili na treningu i vjerujem da ćemo te greške korigirati već na ovoj utakmici”.

Defenziva će svakako dobiti na kvaliteti kada se vrati Mile Škorić za kojeg je trener otkrio da radi individualno, ali i da mu on ne stavlja pritisak.

“Neka radi u skladu s terapijom, čekamo ga kad se vrati”, poručio je Poms koji se dotakao i navijača Osijeka i pozvao ih na tribine Gradskog vrta.

“Navijači su nam jako bitni. Oni kreiraju atmosferu. Mislim da momčad radi dobar posao i zaslužuju veću posjetu i podršku jer kada vidimo da su navijači sretni, to nam je dodatna motivacija i vjetar u leđa”, poručio je. Subotnjeg gosta dotakao se pak Šime Gržan koji smatra da unatoč velikim migracijama na Aldu Drosini, ostanak trenera nudi prepoznatljiv nogomet.

“Igraju od noge do noge. Stvarno su uigrana momčad”.

Što se Osijeka tiče, Gržan je poručio kako u svlačionici nema opuštanja.

“Želimo potvrditi iz utakmice u utakmicu da ovi rezultati nisu slučajnost i da možemo rasti. Ne zadovoljavamo se ovime što smo postigli. Osijek pripada vrhu HNL-a i tu treba ostati”, jasan je bio Gržan.

HNL, 13. kolo

Petak, 14. listopada

Šibenik – Slaven Belupo, 18.00

Subota, 15. listopada

Osijek – Istra 1961 16.55

Gorica – Hajduk 19.05

Nedjelja, 16. listopada

Dinamo – Varaždin 15.00

Rijeka – Lokomotiva 17.10


*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

NK OsijekIstra 1961Rene PomsŠime Gržan

Ostale Vijesti