PIXSELL
PIXSELL

Poms: "Ova mladost je put Osijeka", Sopić: "Mierez je bio fantastičan"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 29.01.23. | 17:25

Treneri Osijeka i Gorice objektivno su prokomentirali utakmicu u Gradskom vrtu u kojoj je Osijek u potpunosti izdominirao

Trener Osijeka bio je izuzetno zadovoljan predstavom svojih igrača i novim bodovima.

“Mislim da smo napravili sve što smo planirali i što smo trenirali ovaj tjedan. Zasluženo smo uzeli tri boda. Sretan sam zbog momčadi”, rekao je Poms koji je naglasio da mu je posebno drago zbog drugog gola Špoljarića u nizu, ali i zbog puno prilika koje su stvorili njegovi igrači. Naravno, posebno zbog mladih igrača koji su dobili priliku u završnici.


“Ovo je put Osijeka. Želimo dati minutažu kada god možemo mladim igrača. Bila je prilika, dobro su ušli u utakmicu i opet će dobiti šansu ako to rezultat dopusti”.

Osijek sljedećeg vikenda gostuje kod Lokomotive.

“Lokomotiva je doma jaka, imaju talentirane i mlade igrače. No, idemo tamo probati uzeti bodove”, bio je kratak trener Osijeka.

S druge strane je dobio čestitku od Željka Sopića.

“Nema se što za reći nego čestitati Osijeku koji je zasluženo dobio utakmicu. Bili su bolji u svim segmentima igre. Boriš se za opstanak, dođeš u Gradski vrt bez duela i s ovako raspoloženim Mierezom dobro smo i prošli”.

Gorica nije bila u prilici ostvariti svoj plan igre u Gradskom vrtu.

“Došli smo probati uzeti nešto. Imali smo malih problema ali sve skupa je bilo premalo da se išta uzme. Nasrnuli su od prve minute, duge lopte su išle na Miereza koji je odigrao savršenu utakmicu. Bili su brži, bolji, agresivniji… Sve što nas treba krasiti u borbi da ostanemo u ligi”.

Gorica je već treću utakmicu bez gola…

“Po meni je dosta bitan moment. Mi imamo 100 postotnu šansu odmah poslije gola Osijeka da izjednačimo i možda okrenemo utakmicu ali to ne koristimo. Bilo bi teško, ali imali smo tu malu šansu, nismo je iskoristili”, završio je Željko Sopić koji sljedeći vikend ima važnu utakmicu u borbi za ostanak u ligi protiv Šibenika.


Tagovi

NK OsijekHNK GoricaHNLRene PomsŽeljko Sopić

Ostale Vijesti