Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Perišić o kontroverznom (ne)dodavanju: "Žao mi je što dobra akcija nije okrunjena golom, ali Krama je odigrao dobru utakmicu"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 27.03.23. | 17:25

Senator Vatrenih je odgovorio na mnoga pitanja novinara

Nakon remija protiv Walesa 1:1 na Poljudu, Hrvatska se okrenula novom izazovu. Ovoga puta smo u gostima kod neugodne Turske koja je u ovim kvalifikacijama ranije dobila Armeniju 2:1 i sigurno čeka Vatrene s naletom samopouzdanja i željom da napravi veliki podvig i sruši Dalićeve brončane izabranike. Zlatko Dalić za tu utakmicu neće imati na raspolaganju dva napadača - Brunu Petkovića i Marka Livaju, koji su zbog ozljeda ostali u Hrvatskoj.

Prvo je Ivan Perišić odgovarao na pitanja novinara. Potegnulo se pitanje o broju nastupa

"Kad sam bio dijete, kad sam gledao Svjetsko prvenstvo '98., bila mi je želja igrati za reprezentaciju. Na kraju nisam mogao ni zamisliti da ću doći do te brojke nastupa za Vatrene, dajem svoj maksimum, nadam se će potrajati još koju godinu".

Koliko je realna pobjeda protiv Turske?

"Izgubili smo dva boda protiv Walesa, znamo kako je igrati u Turskoj. Neće biti lako, ali ipak smo mi Hrvatska. Favoriti smo i trebamo ići na tri boda. Kada u posljednjoj sekundi izgubši dva boda, svi smo bili tužni. Ali sutra je nova utakmica, sutra nam trebaju tri boda".

Turski su novinari pitali Perišića o riječima koje je uputio Kramariću nakon udarca s 25 metara:

"Nema smisla govoriti što je bilo, sve što se dogodilo na trenu, to ostaje na terenu. Nema smisla gubiti energije na to, žao mi je samo što naša dobra akcija nije okrunjena pogotkom. Krama je odigrao dobru utakmicu i namjestio par šansi".


Dalić je otkrio kakvo je stanje u momčadi i najavio promjene za Tursku, ali i da je razgovarao s Kramarićem.

Više o tome možete pročitati OVDJE.


Tagovi

Turska nogometna reprezentacijaIvan PerišićZlatko Dalić

Ostale Vijesti