REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Pao je dogovor: Tudor već sutra vodi prvi trening Marseillea

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 03.07.22. | 17:50

Potpisat će dvogodišnji ugovor

Kako javlja francuski L'Équipe, Igor Tudor se dogovorio o preuzimanju klupe Marseillea s predsjednikom kluba Pablom Longoriom. Potpisat će dvogodišnji ugovor i preuzeti mjesto Jorgea Sampaolija nakon što je Atgentinac iznenađujuće napustio klupu francuskog velikana.

Potpis ugovora se očekuje danas, a prvi trening bi trebao povesti već sutra poslijepodne.

Bivši Juventusov pomoćni trener brzo se pojavio kao favorit za zamjenu Sampaolija u petak , a bivši izbornik Argentine i Čilea navodno je napustio zbog uočenog nedostatka ambicija na tržištu transfera uoči sezone za Ligu prvaka sljedeće godine.

Ostaje nejasno kada će Tudor službeno biti proglašen trenerom i kada će biti predstavljen novinarima. S njim neće odmah biti cijeli njegov trenerski stožer, budući da Marseille još mora riješiti nekoliko ugovornih situacija, javlja francuski list.

Doći će s četiri člana stožera i potencijalnim petim kako bi se za sada premostio jezični jaz. Bivši hrvatski reprezentativac također će imati sastanke s upravom Marseillea kako bi isplanirali nadolazeće transfere.

Tijekom trenerske karijere vodio Hajduk u dva mandata te PAOK, Karabukspor, Galatasaray, Udinese dva puta te Veronu koju je vodio prošle sezone.


Tagovi

Igor TudorMarseilleOlympique Marseille

Ostale Vijesti