Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Ozljeda Livakovića nije teška, brani već za vikend

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 23.10.23. | 17:16

Vratar reprezentacije Hrvatske ozljedio se u ligaškom dvoboju njegova Fenera s Hataysporom. Međutim, Germanijak doznaje kako nije riječ o težoj ozljedi.

Hrvatski reprezentativac Dominik Livaković nije se teže ozljedio u sudaru njegova Fenerbahcea i Hatayspora (4-2) koji se igrao u nedjelju u Istanbulu. Kako Germanijak doznaje, Livaković je prilikom slobodnog udarca koji je sjajno izveo Alžirac Faouzi Ghoulam sapleo se u mreži te se udario u špiku koja drži mrežu gola. U prvi trenutak činilo se da je riječ o ozbiljnijoj ozljedi, pogotovo kada su turski mediji prenijeli snimku kako Livaković napušta stadion s bandažom na nozi.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Međutim, riječ je o zavojima koji su spriječili da se oteklina proširi. Nema govora o lomu već o jakom udarcu te bi Livaković već u utorak, najkasnije u srijedu mogao početi normalno trenirati te konkurirati za dvoboj Konferencijske lige u kojem Fenerbahce u četvrtak na svom stadionu dočekuje bugarski Ludogorec. Doduše, možda će trener rotirati za taj dvoboj, ali za nedjeljni ligaški okršaj s Pendiksporom, Livaković će biti spreman i sasvim sigurno na vratima.



Tagovi

Dominik LivakovićFenerbahçeHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti