Pixsell / Goran Stanzl
Pixsell / Goran Stanzl

Oršić propustio trening, Dalić ga još nije prekrižio za Brazil!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 08.12.22. | 18:32

Simptome viroze osjetio je u srijedu, ali već tijekom današnjeg dana situacija je bila puno bolja tako da za Oršića još uvijek ima šanse za nastupom protiv Brazila

Na posljednjem treningu uoči četvrtfinalnog ogleda s Brazilom, reprezentacija Hrvatske ponovno nije bila kompletna. Naime, na treningu u terminu sutrašnje utakmice nije bilo Mislava Oršića. Prema informacijama iz stožera reprezentacije, najbolje lijevo krilo HNL-a uhvatila je viroza te ga je Zlatko Dalić ostavio u hotelu. Nema smisla bilo što riskirati, a pitanje je zapravo hoće li Oršić konkurirati za sastav koji će Dalić poslati na Brazil.

Kako saznajemo, za sada se na njega i dalje računa jer je simptome viroze osjetio u srijedu navečer, a već tijekom četvrtka je situacija krenula na bolje. Konačnu odluku hoće li Oršić participirati u četvrtfinalu Mundijala Dalić će donijeti u petak ujutro.

Što se ostalih vijesti tiče, Vatrenima se na treningu priključio Stanišić koji je očito zaliječio svoje probleme s mišićem zbog kojih je propustio nekoliko treninga dok je Sosa od jučer u punom pogonu i on će vjerojatno zauzeti svoju poziciju na lijevoj strani obrane Hrvatske.



Tagovi

Mislav OršićHrvatska nogometna reprezentacijaVatreniKatarKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.Brazilska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti