Photo: Nel Pavletić/PIXSELL
Photo: Nel Pavletić/PIXSELL

Određeni suci za 15. kolo: Na derbiju na Rujevici “zvono zvoni”, mladi talent na Poljudu, a najbolji hrvatski VAR na derbiju začelja u Kranjčevićevoj

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 07.11.23. | 12:56

Utakmicu Rijeka – Dinamo osim MAX Sport televizije prenosi i HRT (HTV2)

Određene su službene osobe za utakmice 15. kola hrvatskog nogometnog prvenstva koje se igraju od petka 10. do nedjelje 12. studenoga.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Krenimo redom, budući da se derbi igra posljednji.

Dakle, u petak će dvoboj Slaven Belupa i Gorice voditi Dario Kulušić (Šibenik), u VAR sobi biti Ante Čuljak (Zagreb) i Zdenko Lovrić (Đakovo).

U subotu će derbi za ostanak, nadmetanje deseto i devetoplasiranog nakon 14 kola Rudeša i Istre 1961 voditi Jakov Titlić (Potravlje kraj Sinja), a VAR će biti najbolji hrvatski VAR sudac koji će biti VAR i na klupskom SP-u: Ivan Bebek!

Drugu subotnju utakmicu, sraz Osijeka i Lokomotive kasnije predvečer voditi Mateo Erceg (Pristeg kraj Benkovca), dok će glavni u VAR sobi biti Igor Pajač!

Nedjeljni popodnevni sraz, dvoboj Hajduka i Varaždina na Poljudu, sudit će mladi talent Patrik Kolarić iz Čakovca, vidjeli smo ga na tribinama u Varaždinu prošle nedjelje kad je gostovao Dinamo, za pohvalu je da uživo gleda HNL kad god je u prilici, a u VAR sobi će biti zagrebački suci Fran Jović i Ivan Vučković.

I šećer za kraj, derbi na Rujevici od 19 sati koji uz MAX Sport 1 televiziju izravno prenosi i HTV2, Rijeka – Dinamo. Glavni sudac bit će Dario Bel (Osijek), pomoćnici Marjan Tomas (Vladislavci) i Kristijan Novosel (Valpovo). Četvrti sudac bit će Domagoj Kurtović (Osijek).

U VAR sobi će biti uigrani tandem Marin Vidulin (Kanfanar) I Kruno Šarić (Županja), a kontrolor suđenja Bruno Marić (Daruvar), predsjednik Sudačke komisije Hrvatskog nogometnog saveza.

Zanimljivo, Bel je sudio i prije gotovo točno godinu dana derbi na Rujevici, 13. studenog 2022. kad je završlo sa iz današnje perspektive nestvarnih 2-7. (nl)



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLSuciVAR suciVARVAR sobaBruno MarićSudačka komisija HNS-aDario BelPatrik KolarićIvan BebekIgor PajačGNK DinamoHNK RijekaNK VaraždinHajdukNK RudešIstra 1961Slaven BelupoHNK GoricaNK OsijekNK LokomotivaFran Jović

Ostale Vijesti