Davor Javorcic/PIXSELL
Davor Javorcic/PIXSELL

OCJENE - Osijek: Lacika i Mance zapalili Gradski vrt

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 27.02.22. | 20:16

Osijek je odigrao taktički sjajnu utakmicu i zasluženo preskočio Dinamo

Ivica Ivušić 6,5

Obranio je sve što je trebao. I nije imao nekih zahtjevnih zadataka jer je Dinamo bio sterilan. Siguran u ispucavanju, bez greške.

Slavko Bralić 6,5

Desni stoper bio je iznenađenje u sastavu Nenada Bjelice, ali očito je zaslužio mjesto u derbiju od prve minute.

*od 73. Petar Brlek -

Igrao premalo za ocjenu

Mile Škorić 7

Najbolji u zadnjoj liniji Osijeka. Sjajno je komandirao obranom i davao pozitivan impuls igri domaćina. Kapetan je ostavio zadnji atom snage na travnjaku. Baš kapetanski.

Danijel Lončar 6,5

Odlična partija je iza njega. Pravovremen u startovima, otupio je napadačku snagu Dinama i s pravom čini najbolji stoperski tandem HNL-a ovog proljeća.

Mato Miloš 6

Slabije prvo poluvrijeme u kojem su mu gosti radili dosta problema na toj desnoj strani obrane Osijeka. Prema naprijed nije imao neki poseban doprinos.

Ivan Fiolić 7

Najbolji pojedinac Osijeka u prvom djelu. Kada Fiolić dobije loptu uvijek je na pomolu neka opasnost. U ozbiljnoj konkurenciji za igrača utakmice, ali presudila je asistencija Kleinheislera

*od 86. Damjan Bohar

Igrao premalo za ocjenu

Mihael Žaper 6,5

Drži defenzivni dio Osijeka ovo proljeće na jednoj visokoj razini. Možda malo previše povučen obzirom na formaciju od tri stopera ali svoje je Žaper odradio jako dobro.

Mijo Caktaš 6

Korektna utakmica. Nije bio previše opasan za protivnika, ali on je svoje ionako napravio u dosadašnjim utakmicama i ima pravo na slabiji dan.

od 73. Antonio Mance7

Od napadača za kojeg se nije znalo što bi s njime do junaka derbija. U dva kola donio je šest bodova Osijeku i smjestio ga na vrh.

Mario Jurčević 6,5

Solidan učinak lijevog beka koji svoje zadatke obavlja korektno. Uporan u nastavku u kojem je bio bolji nego u prvom djelu.

Laszlo Kleinheisler 7,5

Igrač derbija. Neumorni trkač držao je visoki tempo Osijeka da bi na kraju i asistirao Manceu za gol vrijedan prvog mjesta na ljestvici HNL-a. Ovakav Lacika je ono čemu su se u Osijeku nadali u pripremi za proljeće.

od 81. Marin Leovac-

Igrao premalo za ocjenu

Ramon Mierez 6

Trud mu se ne može osporiti. Radio je pritisak na zadnju liniju gostiju tijekom cijele utakmice, na kraju dobio zaslužen aplauz ali gol je i dalje enigma.

*od 73. Kristijan Lovrić -

Igrao premalo za ocjenu



Tagovi

Osijek

Ostale Vijesti