Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Bjelica: Nazvao sam Mancea 'video-callom' u Njemačku, želio sam vidjeti ima li taj žar u očima

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.02.22. | 20:11

Strateg Osijeka presretan nakon pobjede.

Osijek je slavio u derbiju protiv Dinama i na svoj 75. rođendan skočio na vrh prvenstvene ljestvice. Ovo je ujedno bila 1000. utakmica Bijelo-plavih u 1.HNL, a pobjedu je Osijeku donio jocker s klupe Antonio Mance golom u 78.

"Hvala na čestitkama, čestitao bih svojim igračima na igri i navijačima na velikoj podršci. U jednoj izjednačenoj utakmici uspjeli smo pobijediti. Možda smo uložili malo više energije od Dinama, nisu nam mogli parirati u tom segmentu nakon utakmice u četvrta. Lijepo je biti na vrhu iako imamo utakmicu više. Važno je osvajati bodove, ovo je tek početak, pred nama je još 11 kola. Svaka utakmica do kraja bit će jednako teška".

Junak utakmice bio je Antonio Mance koji je do prije nekoliko tjedana bio na posudbi u Njemačkoj, a sada je golovima protiv Istre 1961 u sudačkoj nadoknadi i Dinama u 78. Osijeku donio dvije pobjede.

"Samo smo on i ja vjerovali da može biti igrač za Osijek. Odlučili smo ga posuditi jer nam je konkurencija u napadu bila velika, no kada sam čuo da je slobodan nazvao sam ga video-callom, htio sam vidjeti ima li taj žar u očima. I imao je. Ima volju i želju, vratio se na najbolji mogući način".


Tagovi

Nenad BjelicaDinamo ZagrebGNK DinamoOsijek

Ostale Vijesti