Reuters
Reuters

Novinar pitao Ancelottija stižu li Mbappe i Haaland, Talijan dao znakovit odgovor

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 27.11.21. | 11:31

Spomenuo je i Luku Modrića.

Povratnička sezona Carla Ancelottija na klupi Kraljevskog kluba za sada teče po planu. Real Madrid je prva momčad Primere i skupine Lige prvaka, ispred Intera, Šerifa i Šahtara.

"I dok me nije bilo u klubu bio sam u kontaktu s Perezom. Da ovisi o meni, u Realu bi završio trenersku karijeru. Ne postoji bolje mjesto za raditi od Reala i Madrida. Real je uvijek najbolji. Jedino što se u klubu mijenja su treneri. Ostale stvari u i oko kluba ostale su iste, unatoč pandemiji koja je pogodila svijet, a od kraja 2022. imat ćemo i novi Santiago Bernabeuu", rekao je Carlo Ancelotti u intervjuu za Corriere dello Sport.

Ono što je novinara najviše zanimalo je, dakako, status Kyliana Mbappea i Erlinga Haalanda. Mbappeu ugovor ističe iduće ljeto i Real Madrid ga je, navodno, već zakapario. Francuz će potpisati ugovor s Realom ove zime, tvrde inozemni mediji. Haaland? Njemu ugovor ističe na ljeto 2023. no već idućeg ljeta može napustiti Dortmund uz odštetnu klauzulu od 70 milijuna eura.

"Pričajmo o tome kasnije", rekao je kroz smijeh Ancelotti na pitanje je li Real dogovorio transfere dva ponajbolja napadača današnjice i sutrašnjice....

Ancelotti je u intervjuu spomenuo i Luku Modrića.

"Dobar trener je onaj koji se prilagođava situaciji. Kada na terenu igraju Lula Modrić i Toni Kroos, ne može se od nas očekivati da ćemo igrati visoki presing. Bio bih idiot kada ne bi igrao na kontranapade s igračem poput Viniciusa Juniora. Da igram C. Ronaldom, gledao bih kako da on dobije loptu, ne bih ga tražio da se vrati u obranu. Ista je stvar s Ibrahimovićem. Postoje dva tipa igrača, oni koji rade razliku i oni koji trebaju trčati. Mislim da je to prvi rekao Conte. Osobno nikada nisam razvio nekakvu trenersku ideologiju, moja ideologija je identitet ekipe.

Ancelotti je trenutno fokusiran na idući prvenstveni dvoboj kojeg Real Madrid igra u nedjelju na domaćem terenu protiv treće Seville, koja ima svega dva boda manje.

(1.60) Real Madrid (3.90) Sevilla (5.80)


*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Carlo AncelottiReal MadridLuka ModrićToni KroosVinicius JuniorErling HaalandKylian Mbappé

Ostale Vijesti