Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Nikoličius: Sahiti će biti važan adut u novoj sezoni, a Nejašmić je na transfer listi

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 14.06.21. | 13:05

Sportski direktor Hajduka novinarima je odgovarao na pitanja vezana za pojačanja kluba s Poljuda.

Hajduk je danas započeo s pripremama za novu sezonu, a osim novog trenera Jensa Gustaffsona i Marka Livaje, novinarima se na dispoziciju stavio i sportski direktor Mindauskas Nikoličius, koji je naravno odgovarao na pitanja o pojačanjima momčadi.

Prvo je prisutne zanimalo kakva je situacija s Marcom Fossatijem, koji se prošle sezone svidio navijačima.

„On je jedan od igrača kojeg bi željeli vidjeti na Poljudu. U intenzivnim smo razgovorima s igračem i Monzom. Vidjet ćemo u idućim danima kako će se situacija rasplesti“.

U trenutku kad je pukla ljubav između Mije Caktaša i Hajduka gotovo je sigurno bilo kako je i Darko Nejašmić odigrao posljednje minute u Bijelom dresu jer brigu o obojici vodi isti čovjek, Darko Nejašmić stariji.

„Pričamo s njegovim agentom. On je na transfer listi. Njegov menadžer i mi tražimo opcije za njega. Trenutno čekamo da se realizira njegov transfer“.

Na Poljud se sa posudbe iz Šibenika vratio Emir Sahiti, koji je na Šubićevcu pokazao kako se na njega itekako može računati u Splitu.

„Emir Sahiti je vrlo dobro pojačanje za nas. Pričat ćemo s njim o novom ugovoru, želimo s njim produžiti suradnju. Vidimo ga kao važnog aduta u novoj sezoni. Mislim da može biti jedan od onih igrača koji će raditi razliku“, zaključio je Nikoličius.


Tagovi

HajdukMindaugas NikoličiustransferiEmir SahitiMarco FossatiDarko Nejašmić

Ostale Vijesti