JOHANNA GERON/Action Images
JOHANNA GERON/Action Images

Tipovi dana: Škoti su trn u oku Česima i dvoznak se čini kao poštena oklada

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 14.06.21. | 12:35

Odabrali smo nekoliko zanimljivih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Fiksevi dana
EUROPSKO PRVENSTVO (M) | 15:00
Škotska - Češka
ID: 5644582

Prva, ali i ključna utakmica za obje reprezentacije, ali i od velikog značenja za Hrvatsku. Reprezentacija koja izgubi naći će se u dosta teškoj situaciji jer će se morati izvlačiti protiv dvije najjače reprezentacije grupe. Dvoboj se igra na Hampden Parku, a ove dvije ekipe susrele su se i u zadnjoj Ligi nacija. Škoti su slavili s 1:0 u Glasgowu i 2:1 u Olomoucu, a da tradicionalno ne leže Škotima dokaz je i pobjeda u prijateljskom dvoboju u Pragu, te su Škoti sad na tri pobjede zaredom nad Česima. S obzirom da je prva utakmica ne očekujemo neku ljepoticu od utakmice jer su bodovi važni za obje ekipe, no malu prednost ćemo dati domaćinima ponajviše zbog tradicije pa ćemo tipovati na dvoznak Škotske.


Dvoznak

Tip: 1X (1.5)
Vrijedi probati
NORVEŠKA 1. LIGA | 19:00
Stabaek - Tromso
ID: 5643897

Norveško prvenstvo je stiglo do 7. kola u kojem se susreću Sttabaek i Tromso. Domaćin je tek odigrao četiri kola, a u prva tri je upisao dva remija i pobjedu, no u četvrtom su posrnuli kod favoriziranog Rosenborga te su trenutno na 10. mjestu. Tromso je odigrao svih šest kola u kojima je upisao tek jednu pobjedu i dva remija te je trenutno na 14. mjestu. Stabaek bi se s pobjedama u zaostalim susretima priključio vrhu, a berbu bi mogao započeti već danas. No, domaćin na početku sezone igra dosta neefikasno, dok se Tromso muči na gostovanjima pa ćemo tipovati na manje od 2,5 gola, što smo vidjeli na zadnja četiri međusobna susreta.


Zbroj golova na utakmici

Tip: 0-2 (1.96)
Vrijedi probati
EUROPSKO PRVENSTVO (M) | 21:00
Španjolska - Švedska
ID: 5644581

Španjolci su jedna od najjačih reprezentacija na turniru i domaćini su u ovoj utakmici. Ove dvije reprezentacije igrale su prije dvije godine i u kvalifikacijama za ovaj Euro. Španjolska je na Santiago Bernabeuu slavila 3:0, a dvoboj u Solni završio je 1:1. Iako se pobjeda Furije nameće kao najlogičniji odabir, nekako smo mišljenja kako Švedska može biti opasna pa ćemo tipovati na oba gol.

 


Oba tima daju gol

Tip: da (2.05)
Fiksevi dana
COPA AMERICA | 23:00
Argentina - Čile
ID: 5644078

Argentina je trebala biti domaćin, no na kraju je zbog COVID-a prvenstvo Južne Amerike prebačeno u Brazil. Gaučosi u prvom kolu igraju protiv Čilea koji ih je na penale svladao u finalima 2015. i 2016. Messi i družina su u ovom dvoboju favoriti, no to će trebati potvrditi na zelenom terenu. Argentina u zadnje vrijeme na gotovo svakoj utakmici zabija, ali i prima pogodak, a slična je situacija i sa Čileom. Kako smo tip oba gol vidjeli na zadnja dva od tri njihova međusobna susreta mišljenja smo kako će se i danas mreže tresti na obje strane terena.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.95)
Fiksevi dana
NBA - Play Off | 04:00
La Clippers - Utah
ID: 5647179

Nakon dvije utakmice u Salt Lake Cityju s tijesnim slavljem domaćih, serija je preselila u Staples Center. Tamo su Clippersi upisali jednu uvjerljivu pobjedu i smanjili zaostatak u seriji na 2-1, a noćas će pokušati stvari vratiti na nulu. Čini se kako su Clippersi nakon thrillera i prolaska protiv Dallasa pronašli formu pa tako samouvjereno kroče prema konferencijskom finalu. Ipak, valja napomenuti, imaju pravo na samo još jedan kiks. Mišljenja smo kako će Clippersi danas u svojoj dvorani upisati pobjedu te izjednačiti seriju na 2:2.


Dvoznak

Tip: 1X (1.45)

Tagovi

Tipovi danaprijedlozi i tipovikladioničarski dankladionicaGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti