Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Neočekivani heroj bi mogao s Maksimira za tri puta veću cijenu nego što se mislilo

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.11.21. | 10:19

Dinamo planira europsko proljeće, a njegova prodaja bi bila riskantna pa možda i ostane

Prije desetak dan u eter je puštena informacija da se njemački drugoligaš Werder iz Bremena, nekada ugledni bundesligaš, ozbiljno zanima za Komnena Andrića. Dinamov napadač postao je meta Nijemaca koji bi ga ove zime htjeli vidjeti u svojoj svlačionici.

Kako pišu Sportske novosti, do kraja studenog bi na Maksimir mogla stići službena ponuda. Werder je, po njima, spreman izdvojiti milijuna eura, možda i nešto malo više. Međutim s takvom ponudom će teško zadovoljiti Dinamo.

Modri će za Andrića tražiti barem tri puta više od ponude koju sprema Werder. Sportske novosti navode da bi to mogao biti iznos između 2.5 i 3 milijuna eura, a u klubu bi ga i rado zadržali barem do ljeta.


Dinamo očekuje prezimljavanje u Europi i za to im je potreban svaki igrač u kadru. Vodit će uz to borbu za naslov i Kup, a to zahtjeva kvalitetne igrače. Andrić je u odličnoj formi i zato u Dinamu nisu skloni njegovoj prodaji. Tim više što su Jurić i Čop ozlijeđeni, a Petković više igra 'desetku' dok su Gavranovića prodali na ljeto.

Andrić je ove sezone nastupio 12 puta u svim natjecanjima, zabio pet golova i jednom asistirao. Dinamo ga je na zimu 2019. otkupio od Inter Zaprešića u kojem je ostao tad na posudbi, a Modri su ga slali i na posudbu u rusku Ufu gdje je bio prošle sezone.


Tagovi

GNK DinamoKomnen Andrić

Ostale Vijesti