Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Ne zna se hoće li morati pauzirati: Oršić istegnuo gležanj, Mišić dobio neugodan udarac, valjda nije ništa ozbiljno...

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 12.10.22. | 18:50

Dvojica važnih Dinamovih igrača utakmicu sa Salzburgom završilina listi ozlijeđenih, iz Maksimira poručuju da će se više znati u petak

Mislav Oršić šepajući je završio utakmicu protiv Red Bulla u Ligi prvaka (1:1), Dinamo više nije imao pravo na zamjenu i on je morao odigrati tih zadnjih nekoliko minuta. Josip Mišić, koji je ionako igrao pod blokadom zbog ozljede stopala, u jednom je trenutku ostao sjediti na travnjaku, a onda je nešto kasnije i napustio igru. Dvojica važnih igrača Modrih tako su utakmicu završili ozlijeđeni, naravno, svi su u srijedu zvali i pitali koliko su ozljede ozbiljne, hoće li Dinamo u razdoblju kad je pred njime nekoliko važnih i teških utakmica ostati bez tog bitnog dvojca?

U srijedu su obojica odradili dodatne preglede, iz Maksimira su službeno izvijestili da je Mislav Oršić zaradio lakše istegnuće skočnog zgloba, da zasad nema otekline te da će se pratiti njegovo stanje do petka. Tada bi se moglo znati više o ozbiljnosti ozljede. Josip Mišić, pak, dobio je udarac u zdjelicu s vanjske strane, on ima oteklinu, čeka se da ona splasne i tada će se moći više reći o njegovoj dijagnozi. Nisu, dakle, iz Maksimira zasad htjeli davati nikakve prognoze o duljini oporavka, koliko će Oršić i Mišić pauzirati. No, valjda nije tako ozbiljno da bi propustili utakmicu s Milanom, koja je sad ključna za europski put, ima do nje gotovo dva tjedna. Više će se znati u petak ili za vikend uoči utakmice s Varaždinom. (T.N.)

Utorak, 11. listopada

Skupina E

Dinamo – Red Bull Salzburg 1:1

Milan – Chelsea 0:2

Liga prvaka, 5. kolo

Utorak, 25. listopada

Skupina E

Salzburg - Chelsea, 18.45

Dinamo - Milan, 21.00

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igrajte odgovorno 18+


Tagovi

GNK DinamoRed Bull SalzburgMislav OršićJosip MišićLiga prvaka

Ostale Vijesti