LEONHARD FOEGER/Action Images
LEONHARD FOEGER/Action Images

Muke po Bišćana: Sučić mu očito nije suđen, zamjena dolazi iz Rijeke

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 25.05.21. | 09:53

Izbornik U-21 reprezentacije neće imati na raspolaganju najbolje snage.

Hrvatska U-21 reprezentacija danas će se okupiti u Zagrebu nakon čega odmah kreću put Svetog Martina na Muri gdje će se pripremati za četvrtfinale Eura za mlade gdje ih očekuje dvoboj protiv Španjolske.

Izbornik Igor Bišćan uoči samog okupljanja dobio je pokoju sijedu na glavi, a za sve su krivi – otkazi.

Prije svega, njegov stručni stožer napustio je Mihael Mikić koji se priključio Damiru Krznaru. Strijelac prvog pogotka Dinama u Ligi prvaka vraća se u Dinamo nakon 12 godina, ali to nije jedini problem s kojim se Bišćan susreo ovih dana.

Naime, gotovo pa nevjerojatno, nekoliko dana prije okupljanja ponovno je otpao Luka Sučić, iznimno talentirani veznjak Red Bull Salzburga koji je u posljednjoj utakmici sezone osjetio mišić te ga neće biti na Euru za mlade. Podsjećamo, ista stvar Sučiću se dogodila i prije utakmica u grupnoj fazi Eura za mlade.

„Ni sam ne znam što bih vam kazao. Šokiran sam i razočaran. Dogodila mi se ista ozljeda kao i onda kad sam trebao otići na prvi krug Eura. Pred kraj utakmice me jako zabolio mišić, vjerojatno je došlo do puknuća. Bio sam na kontroli, još čekam rezultate, ali mislim da nije dobro. Nevjerojatno kakav sam pehist“, rekao je mladi Luka Sučić za Sportske novosti.

Umjesto njega, Bišćan je poziv uputio na adresu Mateja Vuka, nogometaša Rijeke koji je ovu sezonu odradio na posudbi u Istri 1961. Osim Sučića, Bišćan neće moći računati na Vizingera i Žapera, a umjesto spomenutog dvojca pozvani su Kulenović i Đurasek.


Tagovi

Luka SučićIgor BišćanMatej VukEuro U21EURO

Ostale Vijesti