Ivo Čagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL

Mlakar ide u Italiju, Hajduku odšteta od tri milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.08.23. | 07:05

Blizu je prelaska u Pisu koja se natječe u Serie B

Slovenski reprezentativac Jan Mlakar na pragu je transfera iz Hajduka u Italiju, trebao bi narednih dana potpisati za člana Serie B Pisu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nema dugo da smo pisali da su on i Emir Sahiti predviđeni za prodaju ukoliko Hajduk ne izbori Konferencijsku ligu, a sada se to i ostvaruje

Hajduk će još i dobro zaraditi na igraču koji nije nije igrao na razini prošlosezonskog kraja sezone, spominje se odšteta od tri milijuna eura plus bonusi što je sjajan posao budući da ide u drugi rang hrvatskog nogometa, ali je ipak reprezentativac u 'deželi', a za Hajduk je u 81 nastupu postigao 21 gol i upisao tri asistencije.

Imao bi i bolju statistiku da nije igrao većinom na krilu, a po vokaciji je centralni napadač. Eto finiširaju se neke stvari u završnici prijelaznoga roka, a ponuda od tri milijuna sasvim je dobra i može se reinvestirati za dovođenje novih pojačanje koje je najavi trener Hajduka Ivan Leko.

Nije poznato još hoće li Mlakar putovati u Varaždin i tako se oprostiti od bijelog dresa ili je završio s igranjem u Hajduku. Uglavnom, transfer je jako blizu. (dku)



Tagovi

Jan MlakarHajdukPisaSerie BLjetni prijelazni rokHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti