Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Mislav Karoglan: "Vidjet ćemo u svibnju tko je više dobio u ovom derbiju"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 17.12.23. | 19:55

Trener Hajduka je nakon derbija iznio svoje viđenje onoga čemu smo svjedočili u Maksimiru

Trener Hajduka ostao je neporažen i nakon derbija u Maksimiru. Mislav Karoglan odlazi na odmor kao trener jesenskog prvaka i ima sedam bodova fore u odnosu na Dinamo koji ima dvije utakmice manje. Evo kako je trener Hajduka vidio zagrebački derbi:

"S obzirom na viđeno, zadovoljan sam. Plan je bio da umrtvimo utakmicu. Međutim, ozljedio se Benahrau. Imali smo od od ranije smanjenju rotaciju. Moramo biti zadovoljni. Nismo previše dali u prvom poluvremenu. Gledajući dva mjeseca, kontekst devet utakmica da nismo poraženi, moram čestitati momcima", rekao je trener Hajduka koji u ovom trenutku ne zna kakva je situacija s ozljedom Benahraua.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Složio bi se kako nogometno ovo nije bio derbi. Dinamo je bio pod nešto većim pritiskom pobjede. Rekao sam zašto nismo toliko stiskali. Nisam imao krila na klupi. Mislio sam da ćemo u nastavku lakše izlaziti kroz pritisak Dinama. Mi smo igrali s dva mladića Pukstašem i Sigurom, koji su dolazili na Ademija i Mišića. I to je razlika u iskustvu".

Hajduk je jesenski prvak...

"Tu smo gdje nismo bili koliko godina? U ovo vrijeme bi nam Dinamo bježao, šest, sedam bodova. Ili Rijeka. Treba se znati nositi s tom ulogom. Vidjet ćemo što nosi proljeće"

Tko može biti zadovoljniji bodom?

"Iz konteksta da smo postali bolji u međusobnim ogledima smo više dobili. Dinamo nije puno kreirao. Bit ćemo pametniji u petom mjesecu da odgovorimo na pitanje tko je više dobio".

Što Hajduk planira za zimsku stanku?

"Volio bih da smo zdravi kao prvo. Imali smo suženu rotaciju zbog ozljeda, ali neću kukati i plakati. Ono što mi se da u ruke, s tim ćemo raditi".



Tagovi

Mislav KaroglanHajdukGNK DinamoHNLDerbiHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti