Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Mile Škorić za Germanijak: "Slobodan sam igrač. Osijek? Moj klub je uvijek opcija"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.10.23. | 11:06

Legendarni kapetan Osijeka postao je slobodan igrač nakon što mu dosadašnji poslodavac iz Kine nije uplatio plaću. Trenutno je u Zagrebu gdje važe opcije i otkriva što misli o povratku u Osijek.

Vijest koju je ekskluzivno donio Germanijak da je Mile Škorić raskinuo s kineskim Cangzhou Mighty Lions, potvrdio nam je i dan kasnije legendarni kapetan Osijeka.

“Slobodan sam igrač. Iskoristio sam svoje pravo što nisam dobio plaću i raskinuo sam ugovor”, rekao je Mile Škorić koji se trenutno nalazi u Zagrebu. U dobroj je situaciji, nigdje se ne žuri i može u miru odvagati sve opcije.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Imam nekih upita iz Kine, javio mi se i moj dosadašnji klub da se vratim i da ćemo sve riješiti ali za sada ću pričekati malo. Svjestan sam da sam u godinama kada treba mudro birati taj zadnji ugovor u karijeri i sigurno neću žuriti nigdje”, iskren je Škorić.

Objava Germanijaka poprilično je zainteresirala navijače Osijeka. Mile Škorić u najdražem dresu opcija je kojoj bi malo tko proturječio.

“Iskreno, jučer su mi se počeli javljati navijači. Nitko nije znao da sam slobodan. Iz kluba me nitko nije zvao”, rekao je Škorić.

“No, Osijek je opcija”, pitamo ga?

“Osijek je uvijek opcija. To je moj klub i moj grad koji uvijek ima poseban status u odnosu na sve druge. No, ne bih sada išao dalje od toga jer zaista nisam imao nikakav kontakt osim s navijačima koji su mi se javili i zvali me da se vratim nakon što je tekst izašao na portalu”, zamolio je Škorić.


Iako je otišao u Kinu, jasno da je Osijek bio stalno prisutan u Škorićevim mislima.

“Naravno da sam sve pratio, čuo sam se s bivšim suigračima ali nisam previše ispitivao o unutarnjim problemima jer sam se i kao kapetan Osijeka i sada kao njihov navijač vodio time da se problemi trebaju rješavati unutar četiri zida”.

Ono generalno što je Škorić vidio ne razlikuje se od nekog općeg dojma.

“Nije dobro, to se vidi. Možda je problem izostanak kvalitetne komunikacije da se zna koji su prioriteti kluba, koja je ambicija Osijeka te ciljevi i način na koji će se oni ostvariti. No, ponavljam, daleko sam bio od Osijeka i ne želim sada ulaziti u neke detalje. Svom Osijeku želim svu sreću ovog svijeta da se stabilizira i bude u vrhu HNL-a gdje im je i mjesto”.

“Sa Škorićem kapetanom”?, probali smo još jednom.

“Sa Škorićem kao navijačem prije svega, jer ću to uvijek biti a za ovo ostalo - vidjet ćemo što nosi vrijeme”, nasmijao se Mile Škorić.



Tagovi

Mile ŠkorićNK Osijek

Ostale Vijesti