Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Mihajličenko potpisuje u ponedjeljak

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 23.07.23. | 21:11

Saznajemo kako uopće nije bilo riječ o nabijanju cijene od strane Anderlechta, a što je informacija koja je kolala po Zagrebu već su neke drugi detalji bili sporni.

Dinamo i Anderlecht dogovorili su detalje oko transfera Bohdana Mihajličenka koji bi u ponedjeljak trebao staviti autogram na ugovor s prvakom Hrvatske.

Iako je lijevi bek iz Ukrajine još od petka u Zagrebu gdje je odradio liječnički pregled, tijekom vikenda klubovi su se udaljili oko uvjeta.

Saznajemo kako uopće nije bilo riječ o nabijanju cijene od strane Anderlechta, a što je informacija koja je kolala po Zagrebu već su neke drugi detalji bili sporni. Jel dinamika isplate, provizija ili nešto vezano uz zdravlje Mihajličenka, za sada nije poznato.

No, nije niti bitno ako je posao na koncu zgotovoljen. Dolaskom Mihajličenka, iz Maksimira bi mogao Petar Bočkaj koji je najbliži odlasku u Osijek iz kojeg je stigao u Dinamo a o čemu je Germanijak ekskluzivno donio informaciju. Trener Igor Bišćan ga nema u svojim planovima, a što je dolazak Mihajličenka samo potvrdio.

Kako bilo, nakon niza neuspješnih poslova sportskog sektora, ovo je prvi transfer koji će razveseliti “modri puk”. Naravno, pod uvjetom da se tijekom noći nešto ne promjeni… (al)



Tagovi

GNK DinamoLjetni prijelazni rok 2023Bohdan Mihajličenko

Ostale Vijesti