Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Germanijak doznaje: Osijek dovodi igrača Dinama na Pampas!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 23.07.23. | 16:58

Pero Bombardero mogao bi se vratiti u staro jato jer ga Bišćan ne vidi u svojim planovima

Nakon godinu i pol otkako je došao u Dinamo iz Gradskog vrta, čini se da bi Petar Bočkaj mogao vratiti se u staro jato! Prema informacijama Germanijaka, lijevi bek je nema ništa protiv opcije odlaska na posudbu u bivši klub, a Dinamo i Osijek načelno krenuli dogovarati model prema kojem će dijeliti njegovu plaću, valjda i određene postotke od daljnje prodaje. Pomalo čudno jer Dinamo je istog igrača platio 2,5 milijuna eura odštete, a sada ga vraća istom klubu i još će participirati u njegovoj plaći, ali ajde...

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjetimo, Bočkaj je stigao u Dinamo u siječnju 2022. u transferu koji je ostavio navijače Osijeka u popriličnom šoku.Međutim, nije se dobro snašao u Maksimiru te je većinu vremena proveo na klupi. Zapravo, nešto je igrao kod Kopića, na početku i kod Ante Čačića ali od igrača udarnog sastava Čačić ga je prebacio na klupu. Preko noći.

Dolaskom Bišćana, Bočkaja nije bilo nekoliko utakmica a nakon iskrenog razgovora s trenerom u kojem mu je rekao što misli i osjeća, Bočkaj je dobio priliku u završnici sezone. U ovoj ga, eto, ponovno nema blizu sastava pa i nije zapravo i nije teška odluka za Bočkaja pristati na povratak u Osijek!

Ostaje samo za vidjete ovisi li taj transfer o dolasku Bohdana Mihajličenka koji je već odradio liječničke preglede, ali nešto je zapelo u komunikaciji Dinama i Anderlechta.



Tagovi

Petar BočkajGNK DinamoOsijekLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti