REUTERS/Marcelo Del Pozo
REUTERS/Marcelo Del Pozo

Marca potvrđuje hrvatske medije: postignut je dogovor Luke Modrića i Real Madrida!

Vrijeme Čitanja: 3min | uto. 09.05.23. | 12:08

Samo će Ferenc Puskas biti stariji 'Kralj' od hrvatskog maestra

Europski prvak Real Madrid usmeno je dogovorio produženje ugovora s kapetanom hrvatske reprezentacije Lukom Modrićem za dodatnu sezonu, izvijestile su u utorak španjolske novine Marca ne navodeći izvor informacije.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Međutim, hrvatski mediji među kojima i Germanijak još „davno“ su iz najpouzdanijih mogućih izvora, pa pretpostavite koji su to, dobili potvrdu da je novi ugovor kapetana Vatrenih i Kraljevskog kluba dogovoren, da su si Luka Modrić i Florentino Perez dali ruke u Valdebebasu.

Modrić, kojem ugovor istječe 30. lipnja, trebao bi imati istu plaću i financijske uvjete kao i dosad, piše danas Marca, najčitaniji sportski portal na svijetu. Sad i spomenuti medij, inače neslužbeno glasilo Real Madrida, 'otkriva' da je postignut usmeni dogovor Pereza i 37-godišnjeg Modrića, najstarijeg igrača u svlačionici Los Blancosa. Dakako, citira i riječi koje su si rekli Modrić i Perez, a koji su još ranije objavile Sportske novosti.

Dakako, dopisnik Hine Miho Dobrašin je po svom starom, dobrom običaju nazvao Real Madrid:

”Nema ništa novo. Ništa službeno”, rekao je u utorak dužnosnik Real Madrida za Hinu.

Modrić i njegov zastupnik, dakako, nisu bili dostupni za komentar za Hinu...

Kada potpis novog ugovora bude službeno obznanjen, hrvatski veznjak mogao bi iduće sezone postati drugi najstariji igrač u 121 dugoj povijesti Real Madrida. Mađarski igrač Ferenc Puskas, koji je nastupao za Kraljevski klub od 1958. do 1966., umirovio se u dobi od 39 godina i 36 dana.

Real Madrid je krajem prošle sezone, 8. lipnja, s Modrićem potpisao jednogodišnji aktualni ugovor. Modrić je od tada upisao 45 nastupa i još 12 za reprezentaciju Hrvatske. Zadnjih mjeseci je imao ponude iz Saudijske Arabije i Katara, tvrdi Marca ne navodeći imena klubova, koji su preko svojih novinara pustili 'glas'.

Oglas

KLAĐENJE UŽIVO


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Real Madrid u utorak igra prvu utakmicu polufinala Lige prvaka s Manchester Citijem na svom Santiago Bernabeu. U subotu je osvojio španjolski Kup Kralja pobjedom od 2-1 nad Osasunom u Sevilli. Prije toga je ove sezone osvojio Svjetsko klupsko prvenstvo i Europski superkup.

Modrić, koji je od dolaska u klub 2012. osvojio 23 trofeja, u subotu navečer je rekao da je “svaki trofej s Real Madridom impresivan”. Ranije ove godine je izjavio da se nada produženju ugovora, stranim i hrvatskim medijima.

Njegov kolega na sredini terena Toni Kroos, kojem također istječe ugovor 30. lipnja, u ponedjeljak je rekao da ne može govoriti o drugim igračima ali da on osobno “više ne mora razgovarati s klubom jer je sve jasno”, čime je navijestio svoj ostanak.

“Nije na meni da radim službene stvari. Klub treba to reći”, izjavio je 33-godišnji Kroos na konferenciji za medije u Madridu.

Nijemac i Modrić igraju zajedno od 2014. godine. I nastavit će dogodine!

(Hina, G)


Tagovi

Luka ModrićFlorentino PerezReal MadridMarcaToni KroosLiga prvakaFerenc Puskas

Ostale Vijesti