REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Ancelotti i Lukita ne idu jedan bez drugoga: "Tko će igrati? Modrić i ostali..."

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 08.05.23. | 19:19

Trener Reala obožava hrvatskog kapetana

Uoči prve utakmice polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja, Carlo Ancelotti razgovarao je s medijima.Govoreći o Luki Modriću, Ancelotti je potvrdio da se Hrvat vratio i spreman za igru ​​nakon što je prebolio ozljedu. Izjavio je:

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Može igrati bez problema. On će igrati.”

Talijana su pitali i zna li tko će biti u veznom redu.

"Modrić i ostali. Camavinga, kada je na krilu, igra bez lopta, a kada je dobije ulazi u sredinu. Ponekad i između linija. Nije krilni igrač, za to imamo Viniciusa", objasnio je trener Reala.

Oglas

KLAĐENJE UŽIVO


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

O samoj utakmici kaže:

“Želimo imati odličnu izvedbu i putovati na gostujuću utakmicu s prednošću. Znamo da će to biti vrlo zahtjevna utakmica. Nastojat ćemo iskoristiti svoje sposobnosti, kvalitetu i iskustvo. Sada bih se prijavio za isto kao i prošle sezone, da primim pet ako zabijemo šest.”

Govoreći o prijetnji koju predstavlja Erling Haaland, trener je rekao:

“On je očito vrlo opasan, ali nije samo on. Sveukupno su kompletna momčad. Ponekad se čine nezaustavljivima, ali imat ćemo svoje šanse. Mislim da su kompletnija ekipa nego prošle godine. Gabriel Jesus bio je vrlo opasan, ali je drugačiji od Haalanda. Možda sada više koriste duge lopte, ali stil je u osnovi isti.” (eg)



Tagovi

Carlo AncelottiLuka ModrićReal Madrid

Ostale Vijesti