Reuters
Reuters

Marca: Real Madrid u srijedu objavljuje važnu vijest oko Luke Modrića

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 05.05.23. | 09:12

Čekanju se približava kraj?

Real Madrid i Luka Modrić u utrci su s vremenom. Real Madrid u subotu igra finale Kupa kralja protiv Osasune, a već u utorak 9. svibnja očekuje ih prva utakmica Lige prvaka protiv Manchester Cityja u Madridu. No, pod velikim je upitnikom hoće li Modrić zaigrati na tim dvobojima. Prvo je Carlo Ancelotti objavio da će Modrić biti spreman, pa se internetom proširila vijest da se hrvatski kapetan na treningu jedva kreće, a onda je osvanuo popis sudionika za sutrašnju utakmicu protiv Osasune, a na njemu se pronašlo i ime - Luke Modrića.

Hoće li Luka krenuti od prve minute i koliko će uopće igrati još nije poznato, no, sama spoznaja da će hrvatski virtuoz biti na raspolaganju Ancelottiju je velika vijest za navijače, ali i igrače Los Blancosa koji se puno sigurnije osjećaju kada je Modrić uz njih, a pogotovo na terenu, što su i potvrdile posljednje utakmice bez njega.

Oglas

KLAĐENJE UŽIVO


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

A španjolska Marca navodi kako bi u srijedu, dan nakon utakmice protiv Manchester Cityja, Real Madrid trebao objaviti produženje ugovora s Lukom Modrićem na još jednu godinu!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjetimo, Modrić će u rujnu napuniti 39 godina, što znači da će na kraju sezone 2023./24. biti na pragu 40. Dosta se špekuliralo treba li Real ponuditi tako starom igraču novi ugovor, no Modirć što je stariji to djeluje bolje, sigurnije, samopouzdanije.

Luka će, po svemu sudeći, dobiti ugovor na još godinu dana u najvećem klubu svih vremena u kojeg je stigao 2012. godine i za kojeg je već odigrao 480 utakmica! Nakon te sezone, Modrić bi se trebao oprostiti od Reala, nadamo se odigrati i svoj posljednji Euro, a onda, tko zna, možda se pridruži C. Ronaldu (i Messiju) u Saudijskoj Arabiji, možda se vrati u Dinamo, a možda i objesi kopačke o klin.

No, idemo redom. Prvo Osasuna u finalu Kupa kralja, pa Manchester City na Santiago Bernabeu, pa produženje ugovora, pa Liga nacija.... (rv)



Tagovi

Luka ModrićReal Madrid

Ostale Vijesti